Τετάρτη 5 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ενδιαφέρουσες προσκλήσεις

Τρία μεγάλα ονόματα της μαύρης μουσικής θα φιλοξενηθούν για τρεις συνεχόμενες βραδιές (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) στην "Ιερά Οδό". Η πρώτη βραδιά ανήκει στον "μάγο" του σαξόφωνου Pharoah Sanders,που θα "συζητήσει" μελωδικά με τους δικούς μας "Mode Plagal",ενώ το Σάββατο στη σκηνή θ' ανεβεί η "διάδοχος της Ελα Φιτζέραλντ", Dee Dee Bridwater και το Κοντραφούρης Τρίο.Το ξεχωριστό τριήμερο θα ολοκληρωθεί με τον πρωτοποριακό Courtney Pine και το ελληνικό συγκρότημα "Human Touch".Τα εισιτήρια κοστίζουν 7.500 δρχ. και διατίθενται στην "Ιερά Οδό" και σε κεντρικά δισκοπωλεία. Εναρξη: 9.30μμ.

  • Τα μουσικά σύνολα και οι χορωδίες των παραρτημάτων του Εθνικού Ωδείου πραγματοποιούν συναυλία σήμερα (8μμ), στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31). Είσοδος ελεύθερη.
  • Αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας Νίκο Καββαδία διοργανώνει η Πολιτιστική Ομάδα "Παράθυρο", σήμερα (8μμ), στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" (Εμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη), με ελεύθερη είσοδο.
  • Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση σε γνωστά τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη επιχειρούν η Σωτηρία Λεονάρδου και ο Κώστας Θωμαϊδης,από αύριο μέχρι και το Σάββατο (10.30μμ), στη μουσική σκηνή "Α Καπέλα" (Γ. Θεοτόκη 8, Πειραιάς). Μαζί τους και τέσσερα μέλη της Λαϊκής Ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης".

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ