Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ανετη νίκη Ολυμπιακού

Κέρδισε εύκολα τη Βουλιαγμένη 11 - 5 και όλα θα κριθούν σήμερα στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ

Σε περίπατο μετέτρεψε το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος πόλο ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε στον Πειραιά της Βουλιαγμένης με 11 - 5, κάνοντας μάλιστα μια επίδειξη δύναμης ενόψει και του σημερινού αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή (Βουλιαγμένη 21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Οι "ερυθρόλευκοι" παρά το άγχος που είχαν, αφού έχαναν με 0 - 1 στις νίκες, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους στο παιχνίδι και δίκαια πήραν τη νίκη. Αντίθετα οι παίκτες της Βουλιαγμένης δε φάνηκαν ικανοί να τελειώσουν από χθες την υπόθεση τίτλος και παρασύρθηκαν από το ρυθμό του Ολυμπιακού.

Ξεκινώντας δυναμικά, όπως άλλωστε είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, κατάφερε να προηγηθεί με 6 - 0 στο τέλος της δεύτερης περιόδου, κυρίως χάρη στη μεγάλη του ευστοχία των παικτών από την περιφέρεια. Παράλληλα, με πολύ καλή άμυνα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Γιάννη Γιαννουρή να ελπίζει σε κάτι καλό. Στο τρίτο εννιάλεπτο οι παίκτες του ΝΟΒ άρχισαν να ξυπνούν από το λήθαργο και προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι γηπεδούχοι δεν τους άφησαν τα περιθώρια μετατρέποντας το σκορ σε 9 - 3 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Τα εννιάλεπτα ήταν: 3 - 0, 3 - 0, 3 - 3, 2 - 2. Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν οι: Θωμάκος 2, Βλοντάκης 2, Χατζηθεοδώρου 2, Αρόγιο 1, Βαφειάδης 1, Μαρούλης 1, Χατζής 1. Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι: Μπουλουγουράς 2, Αφρουδάκης Γ. 1, Ζ. Αφρουδάκης 1, Λοράντος 1.

Εξάλλου είχαμε συνέχεια στο σίριαλ των ανακοινώσεων, αφού ήταν η σειρά της διοίκησης του ΝΟΒ να εκδώσει τη δική της ανακοίνωση σε απάντηση στα όσο είχε πει ο Ολυμπιακός για τον προπονητή του ΝΟΒ Γιάννη Γιαννουρή. Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα η διοίκηση του ΝΟΒ κάνει λόγο για εκτίμηση και φιλία που συνδέει τα δύο σωματεία, ενώ εντύπωση προκαλεί το σημείο της ανακοίνωσης που αναφέρει ότι "οι απόψεις των παικτών και των τεχνικών είναι προσωπικές και δε σημαίνει ότι αυτά απηχούν και τις απόψεις των διοικήσεων".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ