Σάββατο 24 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΠΑΝΙΑ "Ρ" - "902"
Συμπαράσταση στο λαό της Γιουγκοσλαβίας

Συνεχίζεται η ανταπόκριση των αναγνωστών του "Ριζοσπάστη" και των ακροατών και τηλεθεατών του "902 Αριστερά στα FM" και της τηλεόρασης, που εκδηλώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο αγωνιζόμενο γιουγκοσλαβικό λαό, που σφυροκοπείται - ανελέητα - από τους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, φάρμακα και χρήματα. Ηδη έχουν συγκεντρωθεί 5 τόνοι τροφίμων και φαρμάκων και τις προσεχείς μέρες θα αποσταλούν στις πόλεις της Γιουγκοσλαβίας.

Λόγω όμως της έλλειψης αποθηκευτικών χώρων από πλευράς "Ρ" και "902" και της μεγάλης προσφοράς, όσοι φίλοι και σύντροφοι θέλουν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και φάρμακα, θα πρέπει από σήμερα να αποστέλλουν τα δέματα τους στις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού,στη διεύθυνση Αστρους 113, Κολωνός, με την ένδειξη ΕΕΔΥΕ,ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2592.902 και 2592.333.

Για όσους θέλουν να καταθέσουν χρήματα μπορούν να το κάνουν στον τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 150/969355 - 62 που έχει ανοιχτεί από τον "Ρ" και τον "902". Ο λογαριασμός αυτός έχει ανοιχτεί για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του γιουγκοσλαβικού λαού, στο όνομα του διευθυντή του "902", Στάθη Βαμβέτσου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ