Δευτέρα 5 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υπάλληλοι...

Ως πληρωμένοι υπάλληλοι των Αμερικανών και των άλλων ξένων αφεντικών, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιχείρησαν και πάλι να αποσιωπήσουν την αλήθεια.

Εξαφάνισαν την ισχυρή και συγκροτημένη παρουσία του ΚΚΕ, από την προχτεσινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συναυλία της Θεσσαλονίκης, που κατάφερε να προσανατολίσει την εκδήλωση και να αναδείξει τους ενόχους του πολέμου. Την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Δεν είδαν τα πανό και τις κόκκινες σημαίες των κομμουνιστών στην πλατεία Αριστοτέλους, όπως δε βλέπουν μέρες τώρα τα κόκκινα μπλόκα αντίστασης, που στήνουν εμποδίζοντας τα τάγματα θανάτου που περνούν από το Λιμάνι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Δεν είδαν πως η μεγάλη μουσική διαδήλωση αποτέλεσε δυνατό χαστούκι για τους ευρωλάτρεις, που συνειδητά κρύβουν τις δολοφονικές ευθύνες της ΕΕ και της ελληνική κυβέρνησης στον βρώμικο πόλεμο, παρουσιάζοντας τα θύματα σε ρόλο θύτη.

Τα ελεγχόμενα μάτια τους, όμως, είδαν τα ανύπαρκτα πλωτά και τις μηχανότρατες του Στεφανίδη και του Βούγια να αποκλείουν δήθεν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, για όλους αυτούς που σε διατεταγμένη υπηρεσία εργάζονται με μόνο σκοπό να εμφανίσουν αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του μεγάλου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος που ξεσηκώνεται απ' άκρη σε άκρη της χώρας με πρωτοπόρους τους Κκμμουνιστές, η αλήθεια δεν κρύβεται. Μόνο με τεχνολογικά τεχνάσματα πλέον θα μπορούν να παραπληροφορούν και να εξαφανίζουν. Οι χιλιάδες αγωνιστές έχουν τα μάτια ανοιχτά και βλέπουν. Κοντά είναι η ώρα που όλοι θα κριθούν για το ρόλο τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ