Πέμπτη 1 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Και τώρα ευρωεκλογές

Συνεδρίασε χτες, υπό την προεδρία του Κ. Σημίτη, η επιτροπή ευρωεκλογών του κυβερνώντος κόμματος ενόψει της αναμέτρησης της 13ης Ιούνη, όπου αποφασίστηκε να υπάρξει ειδική συνεδρίαση του ΕΓ, την επόμενη Δευτέρα, με αντικείμενο την οριστικοποίηση της προπαγανδιστικής τακτικής που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ. Επίσης, στο πλαίσιο της προεκλογικής ετοιμασίας του ΠΑΣΟΚ, την Παρασκευή θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Κ. Σκανδαλίδη. Εξερχόμενος της χτεσινής συνεδρίασης ο Κ. Σκανδαλίδης δήλωσε ότι μεταξύ των συμμετεχόντων στη σύσκεψη "υπάρχει κοινή πεποίθηση, πίστη και δήλωση απόλυτης συστράτευσης και συμμετοχής στην προσπάθεια για νίκη στις ευρωεκλογές".

Εκείνο που σε κάθε περίπτωση αποφασίστηκε είναι η κυβερνητική προπαγάνδα να δώσει έμφαση στον "πακτωλό" των ΕΥΡΩ που εξασφάλισε ο Κ. Σημίτης για τη χώρα...

  • Συνεργάτες του Γερ. Αρσένη με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν χτες το φως της δημοσιότητας και που φέρουν τον πρωθυπουργό να σκέφτεται την ένταξη του υπουργού Παιδείας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις επόμενες εκλογές, σχολίαζαν πως "πρόκειται για ευσεβείς πόθους" όσων διαρρέουν τέτοιες φήμες και πως ο Γερ. Αρσένης θα συνεχίσει να πολιτεύεται στην Αθήνα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ