Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ωχριούν μπροστά τους

Ωχριά από προχθές, ωχριά η μνήμη του Αδόλφου Χίτλερ.Ωχριά μπροστά στον κυνισμό του Μπιλ Κλίντον και των συνενόχων του. Ωχριά η μνήμη των Ες - Ες και του Γκέριγκ μπροστά στα αιμοχαρή αισθήματα των Κλαρκ και Σολάνα.

Η προσπάθεια για εξαπάτηση της αμερικανικής και παγκόσμιας κοινής γνώμης ξεπέρασε και τον Γκαίμπελς.Το μαύρο έγινε άσπρο. Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, εκλεγμένος ηγέτης, "σφαγέας" και οι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ και της πολιτικής ηγεσίας του αγγελούδια...

Μπροστά σ' αυτό το όργιο ψευδολογίας και του ορυμαγδού των βομβαρδισμών με όπλα νεότατης τεχνολογίας, οι Κ. Σημίτης, Ακης Τσοχατζόπουλος και οι συναρμόδιοι έχουν εμπλέξει ποικιλότροπα τη χώρα στο δολοφονικό έργο του ΝΑΤΟ.Και όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και ηθικά, προπαγανδιστικά. Αν δε γινόταν οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ θα έχανε την αξιοπιστία του, δήλωσε ο Κ. Σημίτης.Οι Κουϊσλιγκ, Τσολάκογλου και Σία ωχριούν, μπροστά στους σημερινούς "Γέσμεν".

Και όλα αυτά ενώ ο λαός γιορτάζει την εθνική του γιορτή. Τη μέρα που καθιερώθηκε ως η επέτειος της εξέγερσης του λαού για την εθνική του απελευθέρωση (25/3/1821).

Ο υπερήφανος ελληνικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί και να συμβιβαστεί με το πνεύμα αυτό των Νενέκων,το πνεύμα του ραγιαδισμού.Ο λαός μας με την παρακαταθήκη του Αθάνατου '21 και της τρισένδοξης Εθνικής μας Αντίστασης πρέπει ποικιλότροπα να καταδικάσει το ραγιαδισμό, όχι μόνο με την ψήφο του στις ευρωβουλευτικές εκλογές, αλλά και να αντιδράσει άμεσα ενάντια στους δολοφονικούς βομβαρδισμούς - για τους οποίους και η κυβέρνηση συνυπέγραψε - με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, ποικιλόμορφες διαμαρτυρίες.

Εξω τώρα από το ΝΑΤΟ

Εξω όλες οι βάσεις του θανάτου

Κανένας στρατιώτης, ούτε και πλοίο μας στα πολεμικά πεδία.

Νίκανδρος ΚΕΠΕΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ