Πέμπτη 6 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Είμαστε δίπλα σας"

Πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης προς τους ξεσηκωμένους αγρότες στέλνουν τοπικοί φορείς, σύλλογοι, σωματεία εργαζομένων κ. ά. από όλες τις γωνιές της Θεσσαλίας.

Ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Τρικάλων με ανακοίνωσή του χαιρετίζει τον αγώνα των αγροτών και καταδικάζει την αστυνομοκρατία και τις αυταρχικές μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση απέναντι στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων χαιρετίζει τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των αγροτών, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση των γυναικών στα δίκαια αιτήματα που προβάλλουν. "Η απαγόρευση, με εισαγγελικές διαταγές, της άσκησης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, πλήττει βάναυσα τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού", τονίζει η ΕΛΜΕ Λάρισας.Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Καρδίτσας στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι η κυβέρνηση αντί να σκύψει πάνω στα προβλήματα της αγροτιάς, επιστράτευσε όλους τους μηχανισμούς της για τη συκοφάντηση του αγροτικού κινήματος.

"Εμείς οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Ν. Καρδίτσας,οι περισσότερες κομμάτι της αγροτιάς, θύματα της αντιαγροτικής πολιτικής που εφαρμόζεται, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον αγώνα των αγροτών".

Μηνύματα φτάνουν και από άλλα σημεία της χώρας.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά,με ανακοίνωσή του, συμπαραστέκεται και χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των αγροτών. "Καταδικάζουμε, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τις αυταρχικές ενέργειες της κυβέρνησης, που με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού λαού".

Η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Αχαϊας καταδικάζει το πρωτοφανές όργιο τρομοκρατίας και επισημαίνει ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι μόνο η ξεσηκωμένη αγροτιά, αλλά θέλει να τσακίσει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της λαϊκής πάλης.

Ανάλογο μήνυμα στέλνει και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΚΚΕ.Μηνύματα έστειλαν επίσης το Κοινοτικό Συμβούλιο της κοινότητας Κάσπακα Λήμνου,το Σωματείο Καπνεργατών - Καπνεργατριών και Στιβαδόρων Αγρινίου,η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΤΣΑ,η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης,ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθηνών,το παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Αγ. Δημητρίου,ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ