Πέμπτη 13 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΕ
Η "Πανεπιστημονική" σε όλη την Ελλάδα

Πλήρη ψηφοδέλτια σε όλα τα όργανα του ΤΕΕ (κεντρική διοίκηση, περιφερειακά τμήματα, επιστημονικές επιτροπές) κατέθεσε η "Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών" για τις εκλογές που θα γίνουν στις 30 Μάρτη.

Τα ψηφοδέλτια της "Πανεπιστημονικής" απαρτίζονται από συνδικαλιστές μηχανικούς που έχουν διακριθεί και στον επαγγελματικό - επιστημονικό τομέα, αλλά και στους αγώνες τους, πλάι στο λαό, για την ανάπτυξη της χώρας. Πάνω από 200 μηχανικοί περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια της "Πανεπιστημονικής" για τα κεντρικά όργανα διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στο μεταξύ χτες, τελευταία μέρα της προθεσμίας, υποψηφιότητες για τις εκλογές των κεντρικών οργάνων του ΤΕΕ κατέθεσαν 13 συνολικά συνδυασμοί και 4 μεμονωμένοι μηχανικοί. Συνολικά 2.100 υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των 66.000 διπλωματούχων μηχανικών της χώρας.

Οι εκλογές θα γίνουν σε 60 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα (όλα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας), σε 12 στη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας, καθώς και στις πρωτεύουσες των επαρχιών Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Ανδρου, Νάξου, Μήλου, Θήρας και Λήμνου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ