Τρίτη 2 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Εγκαινιάστηκε η πρώτη εμπορική έκθεση

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο από τον δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο η πρώτη εμπορική και παραγωγική έκθεση της πόλης, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου. Η έκθεση περιλαμβάνει οικιακό εξοπλισμό τόσο του κατασκευαστικού τομέα, όσο και του λειτουργικού με προοπτική την ενίσχυση των καταστημάτων και βιοτεχνιών της περιοχής.

"Η έκθεση ήταν μέσα στις σκέψεις μας του τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό της πόλης και κυρίως να ενισχύσουμε την εμπορική κίνηση της περιοχής που είναι πολύ περιορισμένη. Στην έκθεση συμμετέχουν έμποροι τόσο από τον Δήμο Περάματος, όσο και τους όμορους Δήμους", τονίζει ο Γ. Πατσιλινάκος.

Η έκθεση λειτουργεί στην περιοχή του Αρμού επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Θα διαρκέσει έως την Κυριακή 7 Φλεβάρη από τις 4:30-9:30 καθημερινά και την Κυριακή από τις 11 το πρωί.

"Πόλη της ναυτοσύνης"

Στο μεταξύ, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ορίστηκε το 1999 "έτος της ναυτοσύνης" και το Πέραμα πόλη της ναυτοσύνης. Στην εισήγηση του δημάρχου, αφού σημειώνεται η μεγάλη προσφορά των ανθρώπων της θάλασσας στην ανάπτυξη της πόλης, αλλά και γενικότερα του ελληνικού πολιτισμού, τονίζεται ότι επιδιωκόμενος σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και της κυβέρνησης για τη συρρίκνωση της ναυπηγικής και επισκευαστικής δραστηριότητας. Επίσης, αναφέρεται η πρωτοβουλία του Δήμου για την ίδρυση καταφυγίου παραδοσιακών σκαφών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ