Κυριακή 24 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμάζονται οι "διώκτες" του Ολυμπιακού

Στην Ξάνθη παίζει η ΑΕΚ. Δύσκολο έργο και για ΠΑΟΚ, ΠΑΟ. Εντός έδρας ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Οι τρεις στους τέσσερις πρώτους της Α' Εθνικής δοκιμάζονται μακριά από τις έδρες τους στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής. Μόνο ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Πανιώνιο. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν δύσκολα παιχνίδια.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα κυριότερα ματς.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν στο Ολυμπιακό στάδιο τον Πανιώνιο, όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ανήσυχος: "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, ώστε να μείνουμε στην κορυφή". Στον αγωνιστικό τομέα, στην 11άδα επιστρέφει ο Καραπιάλης που εξέτισε την ποινή του, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Γκόγκιτς, Ιβιτς.

Αναμφίβολα το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στην Ξάνθη(16.45 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ.

Ο Ολεγκ Μπλαχίν αναμένεται να κάνει αλλαγές την 11άδα. Κυρίως για να θωρακίσει την άμυνα. Θέση διεκδικεί ο νεοαποκτηθείς Μιχάλης Καψής. Παρτενέρ του Νικολαϊδη στην επίθεση θα είναι μάλλον ο Ζουμπούλης, αντί του ανέτοιμου ακόμη Μπατίστα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο ματς, όμως όπως σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε με στόχο τη νίκη. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς αντάξιο των δυο ομάδων".

Στην Καισαριανή δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Ο τεχνικός του "δικεφάλου" θα έχει στη διάθεσή του τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, που ήρθε από την Ανόρθωση με εξαιρετικές συστάσεις. Πρέπει να τις αποδείξει...

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στη Βέροια που διψάει για τους βαθμούς, προκειμένου να ξεφύγει από τον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βασίλης Δανιήλ υποστηρίζει: "Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος, αφού θέλει τους βαθμούς πάση θυσία. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Συνοικιακό ντέρμπι θα έχουμε στη Νίκαια όπου η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα ματς: Ηρακλή - Απόλλωνα, Πανηλειακού - Αρη και ΟΦΗ - Καβάλας (14.30).

Οι συναντήσεις αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ