Σάββατο 23 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις

Με συγκεντρώσεις και αποκλεισμούς καταστημάτων της ΑΤΕ κλιμακώνουν τη δράση τους οι αγρότες της Θεσσαλονίκης,ενώ τα πρώτα αγωνιστικά βήματά τους σχεδιάζουν μέσα από συσκέψεις οι αγρότες των Σερρών.Οι αγρότες καταγγέλλουν την αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και ζητούν μια σειρά μέτρων προστασίας του εισοδήματός τους και των καλλιεργειών.

Σήμερα στις 6.30μ.μ. η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Λαγκαδά και Βόρειας Χαλκιδικής έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην Παλιόχωρα,συνεχίζοντας τον κύκλο αγωνιστικών συγκεντρώσεων που έχει προγραμματίσει να γίνουν σε όλα τα κεφαλοχώρια της περιοχής. Οι συγκεντρώσεις που προηγήθηκαν προχτές στη Νυμφόπετρα και χτες σε Περιστερώνα και Στίβο,χαρακτηρίστηκαν από τη μαζική συμμετοχή των αγροτών, οι οποίοι εξέφρασαν και την απόφασή τους να συνεχίσουν αγωνιστικά την αντεπίθεσή τους απέναντι στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ.

Αντίστοιχα μεγάλη αναμένεται και η συγκέντρωση αγροτών στην Κρίμνια την ερχόμενη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. Επίσης, την ίδια μέρα, οι αγρότες της Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του κεντρικού καταστήματος της ΑΤΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, προετοιμάζουν την κάθοδό τους μαζικά με λεωφορεία, από όλα τα χωριά της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ