Κυριακή 17 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΔΙΕΘΝΗ
Το Samurai ποτέ δεν πεθαίνει

Νέο Samurai παρουσίασε η Suzuki. Η ιαπωνική εταιρία, διαπιστώνοντας τη ραγδαία αύξηση πωλήσεων στην κατηγορία των τετρακίνητων αυτοκινήτων ελεύθερου χρόνου, ανανέωσε το αξιόπιστο τζιπάκι που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη χώρα μας.

Το νέο Samurai έχει επανασχεδιασμένη μάσκα, που ενσωματώνει νέους προβολείς. Νέοι και οι προφυλακτήρες και τα πλαϊνά χρυσαφένια προστατευτικά που κάνουν το τζιπάκι να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο επιβλητικό.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το ταμπλό με τα σπορτίβικα λευκά όργανα, οι στρογγυλοί αεραγωγοί και το τετράκτινο τιμόνι. Το ντουλαπάκι του ταμπλό είναι κλειδωτό, οι ταπετσαρίες καλύπτουν και τις πόρτες δίνοντας πιο "ΙΧίδικη" αίσθηση, ενώ το immobilizer βοηθάει για να έχετε το κεφάλι σας πιο ήσυχο.

Στα συν του νέου Samurai, το ανεξάρτητο υπερενισχυμένο πλαίσιο Iadder Frane, όπως και το σύστημα υποπολλαπλασιασμού της μετάδοσης κίνησης που βελτιώνει την ελκτική και αναρριχητική ικανότητα του μικρού τετρακίνητου.

Το Samurai φοράει το γνωστό τετρακύλινδρο 1300άρι κινητήρα των 69 ίππων και διατίθεται σε δύο εκδόσεις: cabrio και Metal - Top και τιμή 4.198.000 δρχ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ