Πέμπτη 14 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάτω τα χέρια!

Α ΡΕ "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ","γονείς" αλλά και... τέκνα του "κοινωνικού αυτοματισμού", που φάγατε και... "ξύλο επί χούντας", όπως έλεγε κάποιος αγανακτισμένος χτες, έξω από κατειλημμένο σχολείο!

***

Πήρατε πρωί πρωί την "Αυριανή" σας, πρασινο-κύριοι και πρασινο- κυρίες; Φτιαχτήκατε και ντοπαριστήκατε καλά καλά με μια γερή δόση εκσυγχρονιστικού φασισμού και τρέξατε έξω από τις πόρτες των λυκείων;

***

Τέτοια "πανηγύρια", για να βγάλετε τον τραμπουκο-ΠΑΣΟΚο που κρύβετε μέσα σας είχατε να δείτε εδώ και δέκα χρόνια. Ετσι δεν είναι;

***

Τι έγινε, δεν πήγατε στη δουλιά όπως κάθε μέρα; Προφανώς καμιά θεσούλα στο δημόσιο θα έχουμε, ε; Από κείνες τις "βολευτικές". Ο προϊστάμενος θα καταλάβει άλλωστε. Κι αυτός... "δικός μας είναι", εκσυγχρονιστής!

***

Με ποιους πήγατε να τα βάλετε; Με τους μαθητές; Σας έβαλε γυαλιά παραμόρφωσης ο Σημίτης και βλέπετε τα παιδιά σαν "μιάσματα", που σας χαλάνε την όμορφη εκσυγχρονιστική ειρήνη;

***

Δεν ανοίγετε λιγάκι τα μάτια σας; Αν όντως αγωνιάτε για τα παιδιά σας -αν είστε γονείς μαθητών- καλά θα κάνετε να ασχολείστε με το μέλλον που τους ετοιμάζουν. Με το λάκκο τον οποίο τους ανοίγουν και θα πέσετε κι εσείς μέσα. Για σοβαρευτείτε. Αντε, γιατί το παρακάνατε!

***

ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ τους αγώνες των αγροτών με αυτούς των μαθητών θέλει το ΚΚΕ, ανακάλυψε χτες ο αναπληρωτής Ρέππας, Γ. Νικολάου, στο πρες - ρουμ! Εκπληκτικό εύρημα, μπράβο σας.

***

Μόνο που δε χρειάζεται να μπει στον κόπο το ΚΚΕ. Αν μη τι άλλο, αυτή την "καλή υπηρεσία" την προσφέρει αφειδώς η κυβέρνησή σας και ο πρωθυπουργός προσωπικά. Ετσι, όπως πάμε, σε λίγο καιρό, ολοι θα έχουν βγεί και θα ενωθούν στους δρόμους φωνάζοντας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ