Κυριακή 13 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η κατάργηση του καμποτάζ, οι συνέπειες για τη χώρα και τους ναυτεργάτες",οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ,σήμερα Κυριακή 13 Δεκέμβρη στις 10 π.μ. στον κινηματογράφο "Χάι Λάιφ",στην πλατεία Κοραή του Πειραιά. Θα μιλήσει ο Ορ. Κολοζώφ,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο γραμματέας της ΚΟΝ Γ. Μαρίνος.Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις εκπροσώπων του μαζικού λαϊκού κινήματος.

  • Η Επιτροπή Λευκαδιτών του Κόμματος καλεί τους Λευκαδίτες οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ να επικοινωνήσουν με τον σ. Θεόφιλο Λογοθέτη στα τηλέφωνα 92.37.001 - 92.36.279 για πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές στο Σύλλογο Λευκαδίων, που γίνονται σήμερα Κυριακή 13.12.98 στα γραφεία του συλλόγου (Γερανίου 41).
  • H KO Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, που γίνεται σήμερα Κυριακή 13 Δεκέμβρη και ώρα 10.30 το πρωί στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης στη Μεταμόρφωση (Πίνδου 12) με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις". Καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος.
  • Η παρουσίαση του βιβλίου "Η τρίχρονη Εποποιία του ΔΣΕ" από τον Χρήστο Τσιντζιλώνη θα γίνει και σε εκδήλωση που οργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα 14 Δεκέμβρη, ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ(1998-12-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ