Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε κοινούς αγώνες σε ΟΣΚ - ΟΔΔΥ

Στάση εργασίας και κοινή συγκέντρωση στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη στις 10.30πμ οι εργαζόμενοι των Οργανισμών Σχολικών Κτιρίων και Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού,αντιδρώντας στη μετατροπή των Οργανισμών σε ανώνυμες εταιρίες και την ιδιωτικοποίησή τους. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Σήμερα οι εργαζόμενοι του ΟΔΔΥ θα πραγματοποιήσουν 2ωρη στάση εργασίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχει και αντιπροσωπεία των εργαζομένων του ΟΣΚ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΣΚ προχωρά σήμερα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου η πρόταση θα είναι για κλιμάκωση του αγώνα με πενθήμερη απεργία από τη Δευτέρα 14 Δεκέμβρη. Ανάλογη απόφαση για κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα έχει πάρει και ο Σύλλογος του ΟΔΔΥ.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι δυο Σύλλογοι καυτηριάζουν τη στάση της ηγεσίας της ΑΔΕΔΥ που παρά την πρωτοφανή επίθεση της κυβέρνησης, δεν παίρνει έμπρακτα μέτρα υπεράσπισης του δημοσίου και των υπαλλήλων.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org