Παρασκευή 13 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιτροπές - φαντάσματα στήνουν τα ΕΑΑΚ

Για τη χρησιμοποίηση "συντονιστικών - φαντασμάτων" που λειτουργούν ερήμην των φοιτητών ενώ εμφανίζονται σαν εκφραστές του φοιτητικού κινήματος, καταγγέλλουν οι "Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας",την παράταξη των ΕΑΑΚ.

Χτες, μέλη των ΕΑΑΚ έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο Πάντειο, ως "εκπρόσωποι" δήθεν "συντονιστικών επιτροπών" από τους Συλλόγους Φυσικού, Φιλοσοφικής, Νομικής, Παντείου, Οικονομικού Νομικής και Μηχανολόγων και αναφέρθηκαν στις τελευταίες κινητοποιήσεις, επιχειρώντας να εμφανιστούν ως οι εκφραστές του φοιτητικού κινήματος. Δε δίστασαν δε, να καταγγείλουν τις ΠΚΣ για προσπάθεια στησίματος συντονιστικού χωρίς... την εκπροσώπηση φοιτητών.

Η Αγγελική Νικολακάκη,μέλος των ΠΚΣ, καταγγέλλοντας τα όσα ειπώθηκαν στη χτεσινή συνέντευξη, τόνισε: "Μετά την προχθεσινή μεγαλειώδη πορεία μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και εκπαιδευτικών, που είναι η αρχή μεγάλων αγώνων, ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης, ζήσαμε την προσπάθεια της παράταξης των ΕΑΑΚ να μετατρέψουν τη συνέντευξη Τύπου της παράταξή τους, σε συνέντευξη Τύπου συντονιστικών επιτροπών - "φαντασμάτων", οι οποίες στην ουσία είναι ανύπαρκτες και δεν εκπροσωπούν κανέναν. Οι φοιτητικοί σύλλογοι, μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις στις σχολές τους και σε συντονισμένη δράση με το λαϊκό κίνημα, θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει τόσο στην κυβερνητική πολιτική όσο και στους επίδοξους "φοιτητοπατέρες"".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ