Σάββατο 31 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ

"Βλέπει" μόνο νίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Με ξεκάθαρη σκέψη και ολοκληρωμένα σχέδια για την κατάκτηση της μεγάλης νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παίκτες και προπονητής στον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι του σταδίου της Τούμπας.

"Εμείς θα νικήσουμε γιατί στο γήπεδό μας είμαστε καλύτεροι και έχουμε τη συμπαράσταση των θερμών φιλάθλων μας", λέει ο Τάσος Κατσιαμπής, που ωστόσο δεν παραγνωρίζει τη σπουδαιότητα του αγώνα και την ισχύ του Ολυμπιακού. "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο και θα γίνει σκληρή μάχη για τη νίκη. Θα παιχτεί στη δύναμη, στην ψυχραιμία, στην καλή ψυχολογία και την καλή φυσική κατάσταση και αυτά τα έχουμε εμείς από την πλευρά μας", ολοκλήρωσε ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΠΑΟΚ. Χτες μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το αυριανό παιχνίδι, εκ των οποίων θ' αποκλειστούν οι δύο. Αυτοί είναι:

1. Μιχόπουλος, 18 Σαμαράς, 3 Ολιβάρες, 26 Τάκολα, 34 Μαχαιρίδης, 6 Ζαφειρίου, 12 Νάγκμπε, 11 Κωνσταντινίδης, 28 Καφφές, 8 Φραντζέσκος, 9 Βρύζας (πιθανή αρχική ενδεκάδα με τους αριθμούς φανέλας τους) και Αργυρίου, Βελλής, Κατσιαμπής, Κουλακιώτης, Τουρσουνίδης, Μπέρτχολντ, Κομίνχες, Νάστος και Λαγωνίδης.

Για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι και λόγω της παρουσίας πέντε χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης πήρε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την τήρηση και εφαρμογή της τάξης στο γήπεδο και την πόλη.

Αν και την τήρηση της τάξης θα αναλάβουν 800 περίπου αστυνομικοί, εντούτοις κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα των μέτρων αυτών. Για το λόγο αυτό, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, κ. Οικονόμου, λέει: "Μόνο η αστυνομική παρουσία δε φτάνει για την τήρηση της τάξεως σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, όσοι κι αν είναι οι αστυνομικοί. Εμείς πήραμε τα αναγκαία μέτρα, αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση και η βοήθεια των φιλάθλων ώστε να βοηθηθούμε και να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ