Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κύρωση συλλογικών συμβάσεων εργασίας

Με απόφαση του υπουργείου Εργασίας κηρύχτηκαν υποχρεωτικές οι παρακάτω συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Η από 15 Ιούνη συλλογική σύμβαση εργασίας που ρυθμίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας προσωπικού βιομηχανικών - βιοτεχνικών επιχειρήσεων, καθώς και λοιπών εργαστηρίων ζαχαρωδών προϊόντων όλης της χώρας.

Η από 15 Ιούνη σύμβαση που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργατοτεχνιτών χημικής βιομηχανίας όλης της χώρας.

Η από 15 Ιούνη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργατοτεχνιτών, εργατοτεχνιτριών Σπορελαιουργίας, Πυρηνελαιουργίας, Σαπουνοποιίας όλης της χώρας.

Η από 15 Ιούνη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργατοτεχνιτών, εργατοτεχνιτριών ζυμών αρτοποιίας και αμύλου - αμυλοσακχάρου όλης της χώρας.

Η από 29 Ιούνη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας των μισθωτών που απασχολούνται σε πτηνοτροφικές και εκκολαπτικές επιχειρήσεις εμπορίας πουλερικών όλης της χώρας.

Η από 30 Ιούνη σύμβαση των επιστημόνων χημικής βιομηχανίας όλης της χώρας, 1998-1999.

Η από 6 Ιούλη σύμβαση ιατρικών επισκεπτών έτους 1998.

Η από 8 Ιούλη για τους όρους σύμβασης και εργασίας του προσωπικού των τουριστικών και επισιτιστικών καταστημάτων (εστιατόρια, ταβέρνες, καφενεία, μπαρ κλπ.).

Η από 10 Ιούλη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα εργοστάσια μαρμαροψηφίδων, μαρμαρόσκονης γύψου, στόκου κλπ. όλης της χώρας.

Η από 10 Ιούλη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και συνθηκών εργασίας των εργατοτεχνιτών, εργατοτεχνιτριών στα εργοστάσια, εργοτάξια τσιμεντόλιθων, τσιμεντοκολόνων, γύψινων και μετώπων όλης της χώρας.

Η από 10 Ιούλη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και συνθηκών εργασίας των οικοδόμων μονίμων συνεργείων συντήρησης βιομηχανιών, οργανισμών, ιδρυμάτων κλπ. όλης της χώρας.

Η από 10 Ιούλη σύμβαση για τους όρους αμοιβής και συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στα εργοστάσια και εργαστήρια κοπής και επεξεργασίας μαρμάρου όλης της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ