Πέμπτη 1 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΝΑ:

ΣΗΜΕΡΑ

- Στην Τράπεζα της Ελλάδος στον Πειραιά, στις 2 μ.μ., με τον υποψήφιο νομάρχη Αθήνας Θεοχάρη Παπαμάργαρη.

- Στο ΚΕΠΥΟ στην Καλλιθέα, στις 9 π.μ., με τον Νίκο Μπατιστάτο.

- Στο υπουργείο Γεωργίας στις υπηρεσίες Αχαρνών 2 και Μενάνδρου 22, στις 9 π.μ., με τον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, στις 8.30 π.μ., με τους Σ. Βουλαμάκη και Π. Πάλμο.

- Στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων, στις 10 π.μ., με τους Δ. Αγκαβανάκη και Χ. Χουρδάκη.

- Στο "Σισμανόγλειο" Νοσοκομείο, στις 9 π.μ., με τον Π. Μανωλάκο.

- Στον ΕΣΔΚΝΑ, στις 9.30 π.μ. και στο χώρο Διάθεσης Απορριμμάτων στις 11.30 π.μ., με τον Γ. Στρατηγό.

- Στο εργοστάσιο της "ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ", στις 10 π.μ., με τον Θ. Ευθυμίου.

- Στη ΔΕΗ - ΚΔΕΠ στην Παλλήνη, στις 12.30 μ.μ., με τον Π. Πάλμο.

- Στο ΤΕΦΑΑ, στις 11 π.μ., με τον Π. Παλαβό και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" Κ. Παπασταύρου.

- Στη Μηχανογράφηση του ΙΚΑ (Ζωγράφου) στις 10 π.μ., με τον Β. Κολοβό.- Στο εργοτάξιο Αρχαιολογικών Ανασκαφών Παλλήνης, στις 11 π.μ., οι Δ. Βανδώρος και Γ. Θεοδώρου.

- Στο Δημοτικό Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ", στις 9 π.μ., κλιμάκιο υποψήφιων νομαρχιακών συμβούλων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα".

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει σήμερα, στις 7 π.μ., στη ΔΕΗ - ΕΛΑΙΣ και στις 11 π.μ. στη ΔΕΗ Κερατσινίου. Ο Γιώργος Λαγωνίκας θα περιοδεύσει στο Κερατσίνι και στην Κοκκινιά. Επίσης, σήμερα υποψήφιοι θα επισκεφτούν το Σωματείο Ναυτικών Ειδικό Σχολείο "Η ΑΡΓΩ" στις 10.00 π.μ. και το Γηροκομείο Πειραιά στις 12.00 μ.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

Σήμερα στις 7 π.μ. κλιμάκιο της ΝΑΣ θα κάνει περιοδεία στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ελευσίνα. Στις 12 μ. θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση των δασκάλων μπροστά στη Νομαρχία και στις 2.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ. Στις 7.30 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στην Ανω Ελευσίνα.

Αύριο, στις 6 π.μ. κλιμάκιο της ΝΑΣ θα επισκεφθεί τη "Χαλυβουργική" και στις 7 π.μ. θα πάνε στους εργαζόμενους στο Δήμο Ανω Λιοσίων. Στις 7 μ.μ. κλιμάκια της ΝΑΣ θα επισκεφθούν το Μάζι και το Ζεφύρι.

ΑΧΑΪΑ:

Σήμερα θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΑΣ στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλητή τον υποψήφιο νομάρχη Ανδρέα Αθανασόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ:

Σήμερα στις 7.30 μ.μ. ο υποψήφιος νομάρχης Μεσσηνίας και επικεφαλής κλιμακίου του "Ενωμένου Μεσσηνιακού Αγωνιστικού Συνδυασμού" Αντώνης Κατσάς, θα περιοδεύσει και θα μιλήσει στην περιοχή Κρεμμύδια. Στις 8.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στην περιοχή Κορυφάσια. Ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Δημήτρης Τζαβάρας θα περιοδεύσει στις 9 π.μ. στο Μελιγαλά.

ΒΟΙΩΤΙΑ:

Σήμερα, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Θήβας θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Λουκάς Λιάκος.Την Πέμπτη 8 Οκτώβρη,στις 8μ.μ., θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ στην πλατεία Λιβαδειάς όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης, Λουκάς Λιάκος.

ΦΩΚΙΔΑ:

Την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαού Αμφισσας θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Ν. Αγγελόπουλος και η υποψήφια δήμαρχος της "Δημοτικής Κίνησης Αμφισσας", Ελένη Αρμάου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ