Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Επικίνδυνη έξοδος στην πρεμιέρα

Ο ΠΑΟ δοκιμάζεται με Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και ο Ολυμπιακός με Κίντερ στην Μπολόνια

Στη μάχη της Ευρωλίγκα ρίχνονται από σήμερα ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που δίνουν τους πρώτους τους αγώνες στη φετινή τους προσπάθεια για διάκριση στην Ευρώπη. Τόσο οι "πράσινοι" που αγωνίζονται στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακαμπί, όσο και οι "ερυθρόλευκοι" που κοντράρονται στην Ιταλία με την Κίντερ παρά τη δύσκολη αποστολή τους έχουν σαν βασικό στόχο να ανοίξουν με επιτυχία τον μαραθώνιο των αγώνων τους στη διοργάνωση.

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21.00 ΜΕΓΚΑ): Με το θέμα της κόπωσης αρκετών παικτών να είναι αυτό που καίει περισσότερο τον Λευτέρη Σούμποτιτς οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να γυρίσουν από το Ισραήλ με χαμόγελα."Πάμε στο Τελ Αβίβ για νίκη. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αφού η Μακαμπί ειδικά φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή, αφού έχει ισχυροποιηθεί και από τις μεταγραφές που έκανε. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι μας είναι τελείως άγνωστη, αφού εμείς πάμε διαβασμένοι στον αγώνα. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι", επισήμανε στις δηλώσεις ο τεχνικός του "Τριφυλλιού" Λευτέρης Σούμποτιτς.

Στην αποστολή μετέχουν τελικά 11 παίκτες, αφού ο Χάουπμαν αποκλείστηκε και έμεινε στην ΑΘήνα.

Στην αντίπερα όχθη με τους γνωστούς μας από τη θητεία τους στην ΑΕΚ Βίκτορ Αλεξάντερ και Αντερσον, καθώς και τον Λόντσαρ, να αποτελούν τις τρεις μεγαλύτερες μεταγραφές της ομάδας, οι Ισραηλινοί δηλώνουν αισιόδοξοι για το πρώτο παιχνίδι στην έδρα τους.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιοράν Χαρούς δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως βέβαια και εμείς. Νομίζω ότι αν θέλουμε να ελπίζουμε σε νίκη θα πρέπει να περιορίσουμε τους Μποντίρογκα, Ράτζα, Οικονόμου, κάτι που είναι μέσα στις δυνατότητές μας".

ΚΙΝΤΕΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αυτό που δεν μπόρεσε ακόμα να πάρει στην Ελλάδα αναζητεί σήμερα στην Ιταλία ο Ολυμπιακός. Τι είναι; Φυσικά ένα ροζ φύλλο αγώνα, που θα σηματοδοτήσει το νέο ξεκίνημα στη νέα χρονιά για τους "ερυθρόλευκους" μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο ΣΕΦ. Ετσι το σημερινό παιχνίδι αποχτάει ιδιαίτερη σημασία. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει ζητήσει από τους παίκτες του μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού η Κίντερ δεν αποτελεί ευκαταφρόνητο αντίπαλο και μια ακόμη ήττα θα χειροτέρευε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γάλλου παίκτη των Πειραιωτών Αντέ Μενσά:"Εμείς πάμε για νικήσουμε. Φθάνουν οι ήττες".

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, από τους Ιταλούς τα προβλήματα εστιάζονται στις συμμετοχές των Σκονοκίνι και Ντανίλοβιτς, που είναι τραυματίες και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κρίνονται οι ελπίδες(2019-01-09 00:00:00.0)
Πράσινο ...προβάδισμα(2002-04-28 00:00:00.0)
Εσωτερικές υποθέσεις(2002-02-16 00:00:00.0)
Ανανέωσε τις ελπίδες του ο ΠΑΟΚ(1999-01-09 00:00:00.0)
Παρέλαση πρωταθλητών(1998-11-05 00:00:00.0)
Αναχωρούν προβληματισμένοι(1998-09-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ