Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
Δυνατό μήνυμα η υπερψήφιση της ΝΑΣ

Την ανάγκη για τον συντονισμό της πάλης όλων των εργαζομένων για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Σπυριδάκης,σε συγκεντρώσεις και συζητήσεις που είχε με τους εργαζόμενους στη διάρκεια της περιοδείας του σε καταστήματα και υπηρεσίες του ΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, τόνισε ο Μιχ. Σπυριδάκης, βιώνουν τις οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής. Η ιδιωτικοποίηση, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, ο κίνδυνος για απώλεια και άλλων θέσεων εργασίας και των κατακτήσεων των εργαζομένων, είναι απόρροια αυτής της πολιτικής και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, κατέληξε ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣΘ, είναι από αυτούς που έχουν κάθε λόγο να την καταδικάσουν.

Την ίδια μέρα, ο Μιχ. Σπυριδάκης με κλιμάκιο της ΝΑΣΘ επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ και μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση εκατοντάδων εργαζομένων. Κάλεσε τους εργαζόμενους του Οργανισμού να παλέψουν για συγκοινωνίες ποιότητας, με φθηνό εισιτήριο, στην υπηρεσία του λαού της Θεσσαλονίκης και όχι των ιδιωτικών συμφερόντων που κερδοσκοπούν και ταυτόχρονα ακριβοπληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Υπενθύμισε τέλος, στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ ότι και οι ίδιοι είχαν πριν λίγους μήνες κινητοποιηθεί για να αποτρέψουν την αλλαγή των εργασιακών τους σχέσεων που προωθούσε η κυβέρνηση. Υπογράμμισε επίσης ότι μόνο με την υπερψήφιση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου της ΝΑΣΘ μπορούν να στείλουν προς την κυβέρνηση το δυνατό μήνυμα που απαιτεί η σημερινή δύσκολη για το λαό κατάσταση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ