Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οταν τα πας καλά με την εξουσία...

Τέσσερα χρόνια στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθήνας, η παρουσία του εξαντλήθηκε στη συναίνεση με τις επιλογές της πλειοψηφίας - που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ - ειδικά σε ό,τι αφορά σημαντικά, για το μέλλον της πόλης και των εργαζομένων, πολιτικά ζητήματα. Βέβαια, δεν του δινόταν και πολύ συχνά η ευκαιρία να δηλώσει - φανερά τουλάχιστον - την υπακοή του στα κυβερνητικά, στην ουσία, κελεύσματα για το θεσμό, αλλά και τον δημότη, καθώς ελάχιστα πατούσε στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου.

Με περίσσιο θράσος, ο επικεφαλής του "Συνασπισμού των Πολιτών - Πράσινη Πόλη" και υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης ΝΑ Αθήνας - Πειραιά, Γιάννης Δραγασάκης,χαρακτήρισε σε συνέντευξη Τύπου, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "μάχιμο". Η συνειδητή... λεκτική σύγχυση δεν αρκεί όμως, για να ρίξει στάχτη στα μάτια, όσων τουλάχιστον έχουν μια εικόνα των συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθήνας, όπου η παρέμβαση του "Συνασπισμού των Πολιτών" εξαντλούνταν στην απουσία ή στην "καλύτερη" περίπτωση στην ολιγόλεπτη παρουσία. Αλλά, ακόμα κι όταν υπήρχε αυτή η παρουσία, δε συνοδευόταν από καμία ουσιαστικά παρέμβαση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ψήφιζε τους πενιχρούς προϋπολογισμούς της νομαρχίας.

Μετά απ' όλα αυτά, είναι φανερό πως πράγματι δεν ενδιαφέρει τον συνδυασμό"η καταγραφή των ποσοστών του στις εκλογές" - όπως ειπώθηκε χτες. Οταν τα πας καλά με την εξουσία...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ