Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τα παθήματα μαθήματα...

Με πηγή αισιοδοξίας την περσινή εμπειρία οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται από χτες στο Πόρτο με στόχο τη νίκη

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται από χτες ο Ολυμπιακός στο Πόρτο. Στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" επικρατεί αισιοδοξία για τη δυνατότητα επίτευξής του. Μεγάλη βάση, όπως όλοι επισημαίνουν, η εμπειρία από τις περσινές περιπέτειες. Απαντες παραδέχονται πως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά όπως ανέφερε και ο Λουτσιάνο "ένδεκα είμαστε εμείς στο γήπεδο ένδεκα και αυτοί". Ο Ιβιτς πρόσθεσε "το θετικό αποτέλεσμα θα 'χει διττή σημασία. Αφ' ενός πολύτιμο ή πολύτιμους βαθμούς και αφ' ετέρου ψυχολογική βοήθεια για τη συνέχεια. Το θετικό αποτέλεσμα ανοίγει το δρόμο για την 1η ή 2η θέση. Ο όμιλος είναι ανοιχτός για κάθε αποτέλεσμα και είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας".

Από την πλευρά του ο Μπάγεβιτς συνομολόγησε τη δυνατότητα απόσπασης θετικού αποτελέσματος, αρκεί: "Να παίξουμε καλά, δηλαδή τουλάχιστον όπως με τη Βέροια στο πρώτο ημίχρονο. Με δύναμη και πειθαρχία μπορούμε. Η Πόρτο είναι καλύτερη απ' ό,τι πέρυσι, αλλά δεν είναι η ομάδα που δεν μπορούμε ν' αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως η άμυνα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει".

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αντιμετωπίζουν την ελληνική ομάδα σύμφωνα με δηλώσεις τους "με σεβασμό, αλλά όχι φόβο". Πιστεύουν ότι θα πάρουν τη νίκη στηρίζοντας πολλά στο κοινό τους. Ο προπονητής τους Φερνάντο Σάντος απέφυγε ν' αποκαλύψει τη... διάγνωσή του για τον Ολυμπιακό και αρκέστηκε να επισημάνει ότι "χρειάζεται προσοχή η επιθετική του γραμμή".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ