Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΟΛΛΑ και διάφορα λαμβάνουν χώρα στην αμερικανική πρωτεύουσα, δημιουργώντας διάφορα ερωτηματικά και αμφιβολίες γι' αυτόν τον εν εξελίξει "παράδοξο πόλεμο" με τις τεράστιες πολιτικές προεκτάσεις, που "πνίγονται" στις πικάντικες λεπτομέρειες του σκανδάλου (σελίδα 8).

ΣΤΟΧΟ την αποτελεσματικότητα στην οργάνωση του Δήμου - ώστε να είναι ικανός για ουσιαστικές παρεμβάσεις στην πόλη - έχουν οι προγραμματικές θέσεις της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" για τους εργαζόμενους στο δήμο και τις δημοτικές υπηρεσίες (σελίδα 13).ΤΟ ΘΕΜΑ της απαράδεκτης σύλληψης, στις 19.8.98, του δημάρχου Λυκόβρυσης Χρ. Σκαμάκη και δύο εργαζομένων στο δήμο, γιατί καθάριζαν το δάσος από ξερά χόρτα και μπάζα για την αποφυγή πυρκαγιάς, έφεραν στη Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ (σελίδα 14).

ΠΕΡΙΟΔΟΣ αγωνιστικών κινητοποιήσεων, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, που έχει καταδικάσει σε αφανισμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θα είναι το επόμενο τρίμηνο για τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους όλης της χώρας (σελίδα 24).

ΜΑΡΤΥΡΕΣ μιας εφιαλτικής πολιτιστικής κακοποίησης της γειτονιάς τους γίνονται καθημερινά οι κάτοικοι της Πλάκας. Η περιοχή τους "βυθίζεται", μέρα με τη μέρα, στις πισίνες που κατασκευάζονται σε διατηρητέα κτίρια, τα οποία έχουν αγοράσει ιδιώτες! (σελίδα 36).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ