Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι και τραγούδια

Βαίνοντας προς το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Γιώργος Νταλάρας σήμερα θα δώσει συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού. Μαζί του οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μάριος Φραγκούλης, Γιώργος Ανδρέου και η μικρή Αντιγόνη Ψυχράμη.

  • Οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Τσακνής και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σήμερα (9.30μμ) τραγουδούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αργυρούπολης (Κύπρου και Τριπόλεως), ενώ οι Κώστας Μακεδόνας και Γιάννης Κότσιρας σήμερα (9μμ) θα δώσουν συναυλία στην πλατεία ηλεκτρικού σταθμού, στο Μαρούσι.
  • Η Μπάντα της Φλώρινας παρουσιάζει ρυθμούς ελληνικούς και βαλκανικούς σήμερα (9μμ), στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στον Ταύρο. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ταύρεια 1998", επίσης, αύριο (στον ίδιο χώρο) διοργανώνεται μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή του λαϊκού συγκροτήματος "Οι Ρίζες μας", ενώ την παρασκευή θα δώσει συναυλία ο Μάριος Τόκας.
  • Ο Σωκράτης Μάλαμας σήμερα (9μμ) παρουσιάζει καινούρια και παλιά του τραγούδια στο Δημοτικό Θέατρο "Αλέξης Μινωτής" (Αλσος Αιγάλεω).
  • Τρεις, τελικά, είναι οι συναυλίες που θα δώσει η Μαρινέλλα στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, καθώς τα εισιτήρια των δύο πρώτων που είχαν προγραμματιστεί έχουν εξαντληθεί. Εμφανίζεται σήμερα, αύριο και το Σάββατο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ