Παρασκευή 14 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Εκπληξη στο Κίεβο

Με εκπλήξεις ξεκίνησε ο δεύτερος προκριματικός γύρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού από την πρώτη φάση των αγώνων σε αρκετά παιχνίδια ανατράπηκαν τα προγνωστικά και τα λεγόμενα φαβορί έχουν πλέον δύσκολο έργο για τη συνέχεια.

Η μεγαλύτερη έκπληξη σημειώθηκε στο Κίεβο, όπου η Ντιναμό, που πέρσι πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στη διοργάνωση, ηττήθηκε με 0-1 από την πρωταθλήτρια Τσεχίας Σπάρτα Πράγας.

"Σκούρα τα βρήκε" και η πρωταθλήτρια Γαλλίας Μετς, που έχασε με το ίδιο σκορ στο Ελσίνκι από την τοπική ομάδα και έχει μεγάλο πονοκέφαλο για τη ρεβάνς στην έδρα της.

Η νίκη της Ντιναμό Τιφλίδας επί της Αθλέτικο Μπιλμπάο με 2-1 μπορεί να συγκαταλεχθεί στις εκπλήξεις της ημέρας, αλλά όμως το γκολ των Ισπανών τους δίνει περισσότερα πλεονεκτήματα για τη ρεβάνς στην Ισπανία. Το ίδιο ισχύει και για τους Ολλανδούς της Αϊντχόβεν, που ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ εκτός έδρας από την Κροατική Μάριμπορ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου, αφού επικράτησε στην έδρα της με 4-0 της Ομπιλιτς, τελειώνοντας από τώρα την υπόθεση πρόκριση.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν: Λίτεξ (Βουλγ.) - Σπάρτακ Μόσχας 0-5, Γαλατάσεραϊ - Γκρασχόπερς (Ελβ.) 2-1, Σέλτικ - Κροάσια Ζάγκρεμπ 1-0, Κόζιτσε - Μπρόντμπι (Δαν.) 0-2, Στουρμ Γκρατς - Ουίπεστ 4-0, Ιντερ - Σκόντο Ρίγα 4-0. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 26 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ