Σάββατο 1 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Αγωνιστής δήμαρχος για ένα καλύτερο αύριο

Ο Δημήτρης Περπατάρης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας της "Δημοτικής Αγωνιστικής Ενότητας" στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας).-

Με την πεποίθηση ότι ο νέος, συνενωμένος Δήμος Ιστιαίας χρειάζεται δήμαρχο και Δημοτική Αρχή, που δε θα είναι "ιμάντες" κάθε αντιλαϊκής και αντιδημοτικής πολιτικής, αλλά θα έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων, κάτοικοι του νέου δήμου, ύστερα από συγκέντρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας, ανέδειξαν ομόφωνα τον Δημήτρη Περπατάρη,φαρμακοποιό, υποψήφιο δήμαρχο της "Δημοτικής Αγωνιστικής Ενότητας" (ΔΑΕ) Δήμου Ιστιαίας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η Βαγγελιώ Παπασταθοπούλου - Ραχιώτη,μέλος της Γραμματείας της Κίνησης, παρουσιάζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο, τόνισε: "Θέλουμε δήμαρχο αγωνιστή και ανυποχώρητο, που να στηρίζεται και να κινητοποιεί το λαό για την επίλυση του κάθε προβλήματος. Θεωρούμε ότι θα βρει την καλύτερη εφαρμογή του στο πρόσωπο του Δ. Περπατάρη".

Παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος της "ΔΑΕ", αφού αναφέρθηκε στην προηγούμενη δράση της Κίνησης και στην παρέμβασή της για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, πράγμα που δεν έκανε τόσο η συντηρητικής κατεύθυνσης δημοτική αρχή, όσο και η "εκσυγχρονιστική" αντιπολίτευση, που συγχρονισμένες στο ίδιο όραμα μετέτρεψαν με τις αποφάσεις τους το Δημοτικό Συμβούλιο σε διεκπεραιωτή των αντιλαϊκών επιλογών, υποβαθμίζοντας ακόμα παραπέρα την ανάπτυξη της περιοχής.

"Στις εκλογές του Οκτώβρη, τόνισε ο Δ. Περπατάρης, θα γίνει προσπάθεια να εκλεγούν οι αρεστοί στην κυβερνητική εξουσία και στο κατεστημένο, ή το πολύ πολύ κάποιοι "αντάρτες", που όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στηρίξουν τον ευρωπαϊκό μονόδρομο της ΟΝΕ που επέλεξε η κυβέρνηση και να προωθήσουν τις αντιδημοτικές επιλογές της στην ΤΑ". "Γι' αυτό το λόγο, συνέχισε, χρειάζεται αταλάντευτα να συμβάλουμε όλοι εμείς αλλά και πολλοί άλλοι που δεν είναι παρόντες, ώστε να αναδειχτούν ενισχυμένες και νικητές οι δυνάμεις εκείνες που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, για δήμο όχι απλώς διαχειριστή, αλλά μαχητικό, διεκδικητικό, αγωνιστικό, που θα κινητοποιεί το λαό, θα οργανώσει την πάλη του. Στο χέρι μας είναι να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν - και μπορούμε - για να πετύχουμε εκλογικό αποτέλεσμα - τροχοπέδη στα σχέδια μετατροπής των πολιτών σε παθητικούς αποδέκτες "εκσυγχρονιστικών αναγκαίων κακών". Να ενεργοποιήσουμε τον πολίτη και τη σιωπηρή πλειοψηφία, που τους θέλουν στο περιθώριο των εξελίξεων, στείρους από αγωνιστική διάθεση και δημιουργικότητα".

"Γι' αυτό απευθυνόμαστε, κατέληξε, στον κάθε εργαζόμενο, αγρότη, επαγγελματία αυτής της πόλης, στον παραμελημένο άνεργο, στους νέους με τα τόσα προβλήματα και ιδιαίτερα στους κατοίκους των πρώην κοινοτήτων που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους". Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις δυνατότητες συμβολής και συμμετοχής του επιστημονικού δυναμικού της πόλης, που οι μέχρι σήμερα δημοτικές αρχές το αγνόησε σε ζητήματα όπως της ανάπτυξης, της υποδομής και του πολιτισμού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απειλές χρυσαυγιτών σε δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ(2013-03-07 00:00:00.0)
Προεκλογικές συγκεντρώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»(2010-11-02 00:00:00.0)
Κώστας Μάντζιος(2010-10-24 00:00:00.0)
Μήνυμα ενίσχυσης των ψηφοδελτίων συνεργασίας(2006-03-31 00:00:00.0)
Για δήμο συμπαραστάτη στους λαϊκούς αγώνες(2002-07-19 00:00:00.0)
Για όλα φταίει ο δημότης...(1996-04-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ