Πέμπτη 30 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΕΔΥΕ
Ποτέ πια Χιροσίμα - Ναγκασάκι

Κάλεσμα στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 7.45 μ.μ., στο Βράχο της Ακρόπολης

Με αφορμή τη φετινή μαύρη επέτειο του εγκλήματος που διέπραξαν οι Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές τον Αύγουστο 1945, στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, εγκαινιάζοντας έτσι την εποχή της πυρηνικής τρομοκρατίας για την ανθρωπότητα, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) διοργανώνει εκδήλωση μνήμης, συνέχισης του αγώνα, αλλά και καταγγελίας των νέων εγκληματικών σχεδίων των ιμπεριαλιστών ενάντια στους λαούς.

Στο κάλεσμά της η Επιτροπή σημειώνει:

"Στις 6 Αυγούστου 1998 συμπληρώνονται 53 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της ρίψης ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι από τους Αμερικάνους.Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη θέλοντας να καταδικάσει την εγκληματική αυτή ενέργεια κατά της ανθρωπότητας, αλλά και να τιμήσει τα αθώα θύματα των βομβαρδισμών πραγματοποιεί εκδήλωση την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 7.45 μ.μ. στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Καλεί όλους τους φίλους της ειρήνης, της Αθήνας και του Πειραιά, να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση για να καταδικάσουν τους πυρηνικούς βομβαρδισμούς και την πυρηνική τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει στους λαούς η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ