Σάββατο 4 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Νέα Σμύρνη: Η "Δημοτική Πρωτοβουλία" διοργανώνει συγκέντρωση την Τρίτη 7 Ιούλη στην πλατεία Σκατζουράκη στις 8 το βράδυ.

Καλλιθέα: Οι εγκαταστάσεις και τα έργα για την Ολυμπιάδα του 2004 στην Καλλιθέα, τα προβλήματα και οι επιπτώσεις, οι θέσεις και προτάσεις της"Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας" θα είναι το αντικείμενο της συγκέντρωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Ιούλη η Κίνηση. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στις Τζιτζιφιές, στις 8 το βράδυ.Ζωγράφου: Λαϊκή συγκέντρωση, με θέμα τις μεθοδεύσεις για την τσιμεντοποίηση των 21 στρεμμάτων της Βίλας των Ζωγραφαίων, διοργανώνει τηνΤετάρτη 8 Ιούλη στις 8 το βράδυ στην πλατεία Γαρδένιας η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου".Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν: ο Αντώνης Ραλλάτος,εκπρόσωπος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και επικεφαλής της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου".

ΝΑΣ

Δυτική Αττική: H "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Δυτικής Αττικής πραγματοποιεί περιοδείες στις λαϊκές αγορές, ενώ στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών θα διοργανωθούν συγκεντρώσεις ανά δήμους, σε συνεργασία με τις δημοτικές κινήσεις. Τη Δευτέρα θα γίνει περιοδεία στη λαϊκή αγορά στην Ελευσίνα, την Τρίτη στο Ζεφύρι και την Τετάρτη στον Ασπρόπυργο.

Ξάνθη: Η Συντονιστική Επιτροπή της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" και της "Δημοτικής Αλλαγής" διοργανώνει συγκέντρωση για την ανακήρυξη του υποψήφιου νομάρχη Ξάνθης και του υποψήφιου δημάρχου. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιούλη στις 7.30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο "Ορφέας".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ