Τετάρτη 1 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές οργανώνει η Επιτροπή Στήριξης της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στα Κάτω Πατήσια, στα γραφεία της στην οδό Κριτοβουλίδου και Σημαντήρα 18, σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. Στη συζήτηση, όπου θα συμμετέχουν φίλοι και οπαδοί της Δημοτικής Κίνησης, θα οριστούν επιτροπές και πρόγραμμα δράσης για το δίμηνο Ιούλη - Αυγούστου, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής.

  • Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων για να αποφασίσουν την κλιμάκωση του αγώνα τους, ώστε να μην χαθούν οι ελεύθεροι χώροι του ΚΑΠΑΨ και της ΔΕΗ στους Ανω Αμπελόκηπους, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αμπελοκήπων. Η συνέλευση, στην οποία έχει προσκληθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής, γίνεται, σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, στο ανοιχτό θεατράκι, στη διασταύρωση των οδών Φλώρου και Λάμψα (πίσω από το Γηροκομείο, δίπλα στους παιδικούς σταθμούς).

Ανω Λιόσια: Η παρουσίαση της διακήρυξης της παράταξης και η ανακήρυξη του υποψήφιου επικεφαλής του συνδυασμού είναι τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, που διοργανώνει η "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα" (ΛΑΕ) σήμερα Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα,στην αίθουσα του πολιτιστικού καφενείου του Δήμου Ανω Λιοσίων, στην πλατεία Ηρώων.

Αιγάλεω: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Αιγάλεω" διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης - Ανεργία" στο Μπαρουτάδικο αύριο Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ. "Διεκδικούμε δουλιά για όλους με αξιοπρεπή μισθό και ανθρώπινο ωράριο".

Ηλιούπολη: Η "Δημοκρατική Ενότητα Ηλιούπολης" καλεί το λαό της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αντίστασης στα σχέδια της κυβέρνησης, που με νομοσχέδιο μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζει τη συναλλαγή με τους καταπατητές του Υμηττού. Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο Πέμπτη 2 Ιούλη,στην κεντρική πλατεία, στις 8 το βράδυ.

Βόλος: Επιτροπή Στήριξης του "δημοκράτη, αγωνιστή, συνδικαλιστή" υποψηφίου νομάρχη Μαγνησίας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Μαγνησίας" (ΝΑΣ) Απόστολου Νάνου, συγκρότησε η ΠΕΑΕΑ Μαγνησίας.

  • Ο Ανθούλης Κωνσταντίνος πρόσφερε 25.000 δρχ. σαν α δόση στη Δημοτική Κίνηση Νέας Χαλκηδόνας για την εκλογική δουλιά.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ