Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κερδισμένοι Χαλκίδα - ΟΦΘ

Η Χαλκίδα και η Θεσσαλονίκη ήταν οι δυο πόλεις που "χαμογέλασαν" στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 ανδρών του πόλο. Και αυτό γιατί η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε τελικά να πάρει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΟΦΘ με τη νίκη του επί της Γλυφάδας παραμείνει τελικά στην Α1.

Πιο συγκεκριμένα, η Χαλκίδα δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Πανιωνίου με 17-6 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Πάτρας επί των Χανίων με 11-5 να τερματίσει τελικά τέταρτη. Και οι Πατρινοί όμως πέτυχαν το σκοπό τους, αφού κάλυψαν τη διαφορά των τεσσάρων γκολ από την ήττα τους στο πρώτο παιχνίδι με τους Κρητικούς και έτσι έμειναν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΟΦΘ, δίνοντας τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, κατάφερε να νικήσει τη Γλυφάδα με 11-10 και να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, την οποία αποχαιρέτησαν η Κέρκυρα, που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 5-14 (πρώτος στην κανονική περίοδο με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ) και ο Πανιώνιος.

Την έκπληξη όμως έκανε και ο Ηλυσιακός, που νίκησε εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη με 10-8, ενώ η Χίος δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Εθνικού στον Πειραιά με 13-9.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου είναι: Ολυμπιακός 42, Βουλιαγμένη 33, Χίος 32, Χαλκίδα 27, Πάτρα 27, Χανιά 27, Γλυφάδα 22, Ηλυσιακός 20, Εθνικός 14, ΟΦΘ 11, Κέρκυρα 9, Πανιώνιος 0.

Ετσι τα ζευγάρια των πλέι οφ, που οι πρώτοι αγώνες διεξάγονται αύριο, είναι: Ολυμπιακός - Ηλυσιακός, Βουλιαγμένη - Γλυφάδα, Χίος - Χανιά, Χαλκίδα - Πάτρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ