Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές οργανώνει η Επιτροπή Στήριξης της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στα Κάτω Πατήσια, στα γραφεία της στην οδό Κριτοβουλίδου και Σημαντήρα 18, αύριο Τετάρτη 1 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ. Στη συζήτηση, όπου θα συμμετέχουν φίλοι και οπαδοί της Δημοτικής Κίνησης, θα οριστούν επιτροπές και πρόγραμμα δράσης για το δίμηνο Ιούλη - Αυγούστου, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής.

  • Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων για να αποφασίσουν την κλιμάκωση του αγώνα τους, ώστε να μην χαθούν οι ελεύθεροι χώροι του ΚΑΠΑΨ και της ΔΕΗ στους Ανω Αμπελόκηπους διοργανώνει ο "Πολιτιστικός Σύλλογος Ανω Αμπελοκήπων".

Η συνέλευση, στην οποία έχει προσκληθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής πραγματοποιείται, αύριο Τετάρτη 1 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στο ανοιχτό θεατράκι, στη διασταύρωση των οδών Φλώρου και Λάμψα (πίσω από το Γηροκομείο, δίπλα στους παιδικούς σταθμούς).

Ανω Λιόσια: Η παρουσίαση της διακήρυξης της παράταξης και η ανακήρυξη του υποψήφιου επικεφαλής του συνδυασμού είναι τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, που διοργανώνει η "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα" (ΛΑΕ) αύριο Τετάρτη 1 Ιούλη στις 7.30 το απόγευμα,στην αίθουσα του πολιτιστικού καφενείου του Δήμου Ανω Λιοσίων, στην πλατεία Ηρώων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ