Κυριακή 28 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Αθήνα: Συνεστίαση, στην οποία θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,διοργανώνει σήμερα Κυριακή, στις 9.30 το βράδυ, στο μεζεδοπωλείο "Το Πάρκο",η Επιτροπή του 3ου Διαμερίσματος της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα".

Συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές οργανώνει η Επιτροπή Στήριξης της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στα Κάτω Πατήσια, στα γραφεία της στην οδό Κριτοβουλίδου και Σημαντήρα 181, την Τετάρτη 1 Ιούλη, στις 7.30 το απόγευμα. Στη συζήτηση, όπου θα συμμετέχουν φίλοι και οπαδοί της Δημοτικής Κίνησης, θα οριστούν επιτροπές και πρόγραμμα δράσης για το δίμηνο Ιούλη - Αυγούστου με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής.

Αγία Παρασκευή: Με κύριο αίτημα τη συμμετοχή των δημοτών στη διαμόρφωση του προγράμματος της Κίνησης, για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, η Δημοτική Κίνηση Αγίας Παρασκευής "Ανθρώπινη Πόλη" πραγματοποιεί συγκέντρωση τη αύριο Δευτέρα 29 Ιούνη στις 8 μ.μ.,στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου 58Β). Ταυτόχρονα, τη Δευτέρα θα γίνει η ανακήρυξη του υποψήφιου δημάρχου.

Ανω Λιόσια: Η παρουσίαση της διακήρυξης της παράταξης και η ανακήρυξη του υποψήφιου επικεφαλής του συνδυασμού είναι τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης που διοργανώνει η "Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα" (ΛΑΕ) για την Τετάρτη 1 Ιούλη στις 7.30 το απόγευμα,στην αίθουσα του πολιτιστικού καφενείου του Δήμου Ανω Λιοσίων, στην πλατεία Ηρώων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ