Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καμπάνια ενημέρωσης για τη ΛΑΡΚΟ

ΧΑΛΚΙΔΑ (του ανταποκριτή μας). -

Σε πλατιά καμπάνια ενημέρωσης, ώστε να εκφραστεί η μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα τους, έχουν επιδοθεί τα σωματεία και οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ,που συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης. Οι κινητοποιήσεις κορυφώνονται την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιούνη με 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο μπροστά στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Ηδη έχουν γίνει συσκέψεις με μαζικούς φορείς στη Λάρυμνα και στη Χαλκίδα, όπου εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον αγώνα και στα αιτήματά τους. Νέα σύσκεψη προγραμματίζεται για το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Σερβίων με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου, του Δήμου Σερβίων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και Καστοριάς, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων και συλλόγων ΕΒΕ.

Στο μεταξύ έντονες πιέσεις ασκούνται στους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ στη ΛΑΡΚΟ - δεν είναι άσχετος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ - προκειμένου να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και να μην πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο της Δευτέρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ