Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
"Αγκάθι" οι δημοτικές

Στην προσπάθεια να περιορίσει όσο γίνεται περισσότερο τους ορατούς κινδύνους για αποδοκιμασία της πολιτικής της στις δημοτικές εκλογές θα επιδοθεί το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, όπως αποφασίστηκε στη χτεσινή συνεδρίαση της ΠΟλιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να διοργανωθούν συζητήσεις με θέμα τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Οπως δε δήλωσε ο Κ. Σκανδαλίδης, επικεφαλής αυτής της κομματικής εξόρμησης θα είναι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, του ΕΓ και της Κεντρικής Επιτροπής Νομαρχιακών και Δημοτικών Εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα δε, με τον γραμματέα του κόμματος "όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ενταχθούν σε αυτή τη διαδικασία του διαλόγου και της ενημέρωσης σε όλη τη χώρα"...

Να σημειωθεί τέλος ότι την Πολιτική Γραμματεία απασχόλησε το γεγονός ότι το ΔΗΚΚΙ προτίθεται να στηρίξει όλους σχεδόν του "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές και αποφασίστηκε "να ανέβουν οι τόνοι" ώστε να "τονιστούν οι διαφορές" με το κόμμα Τσοβόλα ώστε να αποτραπούν διαρροές ψηφοφόρων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ