Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Να γίνει πάρκο στο Γουδί

Με το σύνθημα "Διεκδικούμε ανάσα στην πόλη μας", η Επιτροπή 7ου Διαμερίσματος της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" και η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου" διοργανώνουν συγκέντρωση την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Θωμά, για να γίνει άμεσα ο χώρος στο Γουδί, Ενιαίο Πάρκο Ενδοαστικού Πρασίνου.Στη συγκέντρωση θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Λεων. Αυδής και ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου Νίκος Παπακωνσταντίνου.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση - κάλεσμα της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Ζωγράφου", ο χώρος των 960 στρεμμάτων στο Γουδί πρέπει να γίνει πράσινο και όπως προβλέπει ο ν. 732/77 το πάρκο που θα γίνει πρέπει να συνδυάζει κατά 10% αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και κατά 90% πράσινο. Επίσης, η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου" και η "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα" ζητούν να σταματήσει, τώρα, κάθε μεθόδευση για τεμαχισμό και τσιμεντοποίηση του πάρκου Γουδιού και να φύγουν το στρατόπεδο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Παράλληλα, καλούν τις δημοτικές αρχές της Αθήνας και του Ζωγράφου, τις άλλες δημοτικές παρατάξεις και τα αρμόδια υπουργεία, που "φλερτάρουν" με τους κερδοσκόπους, να πάρουν έμπρακτα θέση απέναντι στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ