Πέμπτη 11 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΑΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μόνος δρόμος η αντίσταση

Την υποτακτική στάση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στους Αμερικανούς, που πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού προχώρησε στην ανανέωση της παραμονής των βάσεων, οι οποίες υπονομεύουν την ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας, καταγγέλλει η Γραμματεία της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" Αγ. Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

Η ΔΑΚ Αγίου Αθανασίου ξεσκεπάζει την υποκρισία των κυβερνώντων και τη συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού για ένα υψίστης σημασίας θέμα όπως είναι η παραμονή και η λειτουργία των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, που από το 1983 "έδιωχνε" του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην ουσία επεξεργαζόταν τα σχέδια για την επ' αόριστο παραμονής τους.

Η ΔΑΚ καλεί το λαό του νεοσύστατου Δήμου Αγίου Αθανασίου να συσπειρωθεί και να αγωνιστεί ενάντια στην πολιτική της εθνικής υποτέλειας και υποταγής στις θελήσεις των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και της ΕΕ, γιατί, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ο δρόμος της αντίστασης και του αγώνα είναι ο μόνος τρόπος να βγει από τα αδιέξοδα ο τόπος και να δει προκοπή ο λαός της χώρας μας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ