Τετάρτη 27 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
24Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 24ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

  • Σήμερα:

- Στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, στις 3 μ.μ., με θέμα "Νεολαία και ναρκωτικά". Ομιλητής ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος του ΣΠ Βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

- Στο ΤΕΙ Πάτρας.

- Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Σίδνος), στις 12μ με θέμα "Ναρκωτικά".

- Στα Νταμάρια Βύρωνα, στη 1 μμ, με θέμα "Παιδεία".

- Στην Ανάληψη Βύρωνα, στις 7.30 μμ, στο 1ο - 2ο Λύκειο με θέμα "Παιδεία".

  • Σήμερα, αύριο και Παρασκευή ο Τομέας Σπουδάζουσας της ΝΟ Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιεί τριήμερο εκδηλώσεων στις εστίες Δουρούτης. Σήμερα, ξεκινά στις 11 πμ με τουρνουά ποδοσφαίρου. Αύριο, στις 5μμ με την προημιτελική φάση ποδοσφαίρου και στις 9.30 μμ με ομιλία για τα ναρκωτικά. Την Παρασκευή στις 5 μμ με την ημιτελική φάση ποδοσφαίρου, στις 8 μμ είναι ο τελικός ποδοσφαίρου, στις 9 μμ ξεκινά ομιλία για την εστία.
  • Αύριο:

- Στη Θεσσαλονίκη, στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ, στις 7 μμ με θέμα την παιδεία.

- Στο ΕΜΠ, στις 12μ, με θέμα "Η επαγγελματική προοπτική των μηχανικών στο στόχαστρο των πολυεθνικών". Ομιλητές οι Ν. Μπατιστάτος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Π. Παλαβός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Πάντειο, στις 7 μμ, με θέμα "Πολιτισμός και λαϊκό κίνημα". Ομιλητές οι Σ. Παπαθανασίου, από το Πολιτιστικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ και Β. Κολοβός, ηθοποιός.

- Στο ΤΕΙ Αθήνας, (ανατολική πύλη - πευκώνας) με θέμα: "Η τέχνη στην υπηρεσία του λαού". Ξεκινά στις 2 μμ με συναυλίες, αφρικάνικους χορούς και αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο, και στις 5 μμ η συζήτηση.

- Στο 1ο Λύκειο Καισαριανής, στις 1.30 μμ, με θέμα "Παιδεία".

- Στη Φιλοσοφική με θέμα "Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση".

  • Την Παρασκευή:

- Στο ΤΕΙ Αθήνας, με θέμα: "80χρονα ΚΚΕ - 30χρονα ΚΝΕ". Ξεκινά στη 1 μμ με συναυλίες, θεατρικό έργο του Δ. Ψαθά "Οι τρελοί της εποχής" και συζήτηση στις 3.30 μμ.

- Στο Χαλάνδρι, στις 7 μμ, έξω από την Ιονική Τράπεζα, εκδήλωση συμπαράστασης στους εργαζόμενούς της, με θέμα "Εργασιακές σχέσεις - ιδιωτικοποιήσεις".

- Στη Φοιτητική Εστία Πολυτεχνείου Αθηνών, στο χώρο των γηπέδων, στις 7 μμ, με θέμα "Ρατσισμός και ξενοφοβία".

  • Το Σάββατο η ΟΒ Φιλιππούπολης Βουλγαρίας πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στην ειρήνη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ