Πέμπτη 21 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες φιλειρηνικές εκδηλώσεις

Οι αγωνιστές της ειρήνης θα δώσουν το μαχητικό τους "παρών" την ερχόμενη Κυριακή 24 Μάη και στις παρακάτω πόλεις:

- Στην Κομοτηνή οι Επιτροπές Ειρήνης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με μεγάλη πορεία ειρήνης - καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια, με κατάληξη το πάρκο της πόλης, όπου θα γίνει εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στη Χαλκίδα η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" διοργανώνει πορεία ειρήνης - καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια. Η πορεία θα ξεκινήσει από την Πλατεία Νέας Αρτάκης στις 10.00 π.μ.,με κατάληξη το μνημείο της Αντίστασης στην Πλατεία Αγ. Νικολάου, όπου Θα ακολουθήσει εκδήλωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στην Κοζάνη η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει πορεία ειρήνης και διαδήλωση στις 6.00 μμ από το μνημείο Παναγιάς Κοζάνης στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενάντια στους ΝΑΤΟικούς τυχοδιωκτισμούς στην περιοχή και την υποτελή στάση της κυβέρνησης. Η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία.

Το Σάββατο 23 Μάη
  • Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Ο ρόλος της νεολαίας στη διασφάλιση της ειρήνης στα Βαλκάνια", στις 8.00 μμ,στο Πολύκεντρο Νεολαίας.
  • Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου διοργανώνει πολιτιστική εκδήλωση, αφιερωμένη στην ειρήνη, στις 9.00 το βράδυ, έξω από το Εργατικό Κέντρο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ