Τρίτη 12 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι κεντρικές Πορείες Ειρήνης

Φιλειρηνικά "ποτάμια", οι πορείες ειρήνης, ξεχύνονται σε όλη την Ελλάδα τις επόμενες μέρες:

- Στην Αθήνα η μεγάλη Μαραθώνια Πορεία θα γίνει την Κυριακή 17 Μάη, στις 7.30 πμ,από τον Τύμβο του Μαραθώνα στο Πεδίον του Αρεως στην Αθήνα.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαϊας διοργανώνει την καθιερωμένη διαδήλωση και και πορεία προς την αμερικάνικη βάση του Αραξου την Κυριακή 17 Μάη.Στις 4.00 μμ ξεκίνημα από την πλατεία Γεωργίου με δωρεάν πούλμαν και ΙΧ αυτοκίνητα, στις 4.30 μμ άφιξη στη βάση του Αραξου, στις 5.30 μμ επιστροφή μέσω Κ. Αχαγιάς και στις 7.30 μμ ξεκίνημα της πορείας προς την πλατεία Ελευθερίας, όπου θα ακολουθήσει συγκέντρωση και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται την Κυριακή 24 Μάη η μεγάλη φιλειρηνική αντιιμπεριαλιστική πορεία από το Στρατόπεδο "Νταλίπη" στον μνημείο του Γρ. Λαμπράκη, στο κέντρο της πόλης, στο σημείο που δολοφονήθηκε το Μάη του 1963.

- Στο Ακτιο,την Κυριακή 24/5 μεγάλη διαδήλωση έξω από την αμερικάνικη βάση.

- Στην Κομοτηνή οι Επιτροπές Ειρήνης όλης της Θράκης διοργανώνουν μεγάλη πορεία ειρήνης καταγγελίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στα Βαλκάνια, την Κυριακή 24/5,με κατάληξη το πάρκο της πόλης όπου θα γίνει συγκέντρωση με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ