Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πανσπουδαστική επιτυχία στην ΑΔΣΕΝ

Σε δεύτερη δύναμη αναδείχτηκε ο συνδυασμός "Πανσπουδαστική Ενότητα" στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ανώτερη Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου (ΑΔΣΕΝ - Ασπροπύργου) για την ανάδειξη νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 684 σπουδαστές (πλοίαρχοι - μηχανικοί) και βρέθηκαν 555 έγκυρα ψηφοδέλτια. Η "Πανσπουδαστική Ενότητα",που κατέβασε δεύτερη φορά ψηφοδέλτιο, έλαβε 187 ψήφους (πέρσι είχε πάρει 151), ποσοστό 27,3%,και δυο έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η ΔΑΠ έλαβε 234 ψήφους (ποσοστό 34,6%) και τρεις έδρες στο ΔΣ. Η παράταξη "Αντί της σιωπής" (ΠΑΣΠ - ΣΥΝ) έλαβε 131 ψήφους (ποσοστό 19,1%) και δυο έδρες στο ΔΣ.

Οπως δήλωσαν συνδικαλιστές της "Πανσπουδαστικής Ενότητας", παρά την τρομοκρατία που ασκήθηκε από τις υπόλοιπες παρατάξεις, οι σπουδαστές έδωσαν την απάντησή τους, ενισχύοντας την "Πανσπουδαστική Ενότητα" και αναδεικνύοντάς τη σε δεύτερη δύναμη. Η "Πανσπουδαστική Ενότητα", τόνισαν, θα συνεχίσει να παλεύει για τα συμφέροντα, τόσο των σπουδαστών, όσο και γι' αυτά του ναυτεργατικού κόσμου, που βρίσκονται στο στόχαστρο της πιο σφοδρής και συντονισμένης επίθεσης εφοπλιστών και κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ