Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επί τάπητος τα μεταγραφικά

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπουν τα μεταγραφικά ζητήματα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη βδομάδα. Η επιστροφή του προέδρου Σωκράτη Κόκκαλη από το εξωτερικό σηματοδοτεί τις εξελίξεις. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ θα έχει συζητήσεις τόσο με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Λούβαρη, καθώς και με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά. Με δεδομένη την παραμονή του Μπάγεβιτς στο τιμόνι του Ολυμπιακού, τα πρώτα ονόματα, αλήθεια είναι από τα πολλά που έχουν ακουστεί, που είναι στη λίστα του Ντούσκο είναι από ελληνικής αγοράς οι Βασίλης Λάκης και Παρασκευάς Αντζας. Οσον αφορά τον πρώτο έχει επέλθει ήδη προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο του Πανηλειακού Σάκη Σταυρόπουλο, ενώ για τον Αντζα εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν οι πρώτες επαφές με τους διοικούντες της Ξάνθης. Σχετικά με τον Χρήστο Κόντη του Εθνικού ο ποδοσφαιριστής θα δοθεί μάλλον την πρώτη χρονιά ως αντάλλαγμα πιθανά στην ομάδα του Πύργου.

Στην ξένη αγορά τα πράγματα ασφαλώς είναι πιο ασαφή. Κάθε μέρα ακούγονται και νέα ονόματα. Στη χθεσινή... οντισιόν είναι ο Γιουγκοσλάβος Κοβετσάριτα της Λέτσε και ο Παραγουάνος Ακούνια της Σαραγόσα.

Στο προσκήνιο και πάλι το όνομα του Βασίλη Τσάρτα αν και εφόσον η τιμή του δεν είναι εξωπραγματική (όχι πάνω από 1 δισ. δραχμές).

Δεν αποκλείεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να πραγματοποίηση ταξίδι αστραπή στην Ευρώπη αύριο προκειμένου να δει παίκτες που ενδεχόμενα θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν φιλικό ματς στη Ναύπακτο με τον τοπικό Αστέρα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ