Σάββατο 18 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Σύσκεψη για την πρόνοια

Σύσκεψη με θέμα "Οι εργαζόμενοι στον Κοινωνικο-προνοιακό χώρο και ο νέος νόμος για το Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Φροντίδας" συνδιοργανώνουν, στις 28 Απρίλη, η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ). Η σύσκεψη θα γίνει στην Ενωση Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.) και ώρα 6 μμ.

Στην πρόσκλησή τους, οι διοικήσεις των δύο Ομοσπονδιών, αναφέρουν ότι διοργανώνουν τη σύσκεψη, διότι:

  • Η Κοινωνική Πρόνοια για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ), την οικογένεια και το παιδί, τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, είναι υποχρέωση της πολιτείας και όχι έργο των φιλανθρώπων ή των ιδιωτών κερδοσκόπων.
  • Η σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα υπαγορεύει την ανάπτυξη - διεύρυνση και εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και όχι τη συρρίκνωσή τους.
  • Ολοι βιώνουμε τα ποικιλόμορφα προβλήματα που απορρέουν από την περιορισμένη χρηματοδότηση και τον ανεπαρκή κρατικό προγραμματισμό, στο χώρο της κοινωνικής πρόνοιας.

Οι διοικήσεις των δύο Ομοσπονδιών καλούν όλους τους εργαζόμενους στην Πρόνοια να συμμετάσχουν στη σύσκεψη, για τη χάραξη κοινής πορείας που θα προασπίζει τα συμφέροντά τους και θα εγγυάται την ανάπτυξη του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 5323.129 (ΠΟΜΕΕΑ) και 8223.002 ή 8224.463 (ΟΣΝΙΕ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ