Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, που πέθανε πρόσφατα, η σύζυγός του Στέλλα Παπανικολάου πρόσφερε 100.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 100.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Για το χαμό του εξαίρετου φίλου, συναγωνιστή και συντρόφου μας, του πρωτοΕΠΟΝίτη της Κεφαλονιάς - Ιθάκης, που αναδείχτηκε άξιος ηγέτης της θρυλικής ΕΠΟΝ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, για το ατρόμητο παλικάρι της Εθνικής Αντίστασης, που στάθηκε για μας πρότυπο ζωής και αγώνα, για τον αταλάντευτο κομμουνιστή ναυτεργάτη καπετάνιο, για τον αξέχαστο ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΓΑΛΙΑΤΟ (Λαέρτη), εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη και συμπαράστασή μας στην οικογένειά του, στα μέλη του Παραρτήματος Αργοστολίου της ΠΕΑΕΑ και στη ΝΕ Κεφαλονιάς.Στη μνήμη του, προσφέρουμε 35.000 δρχ. στη ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης για τα 80χρονα του ΚΚΕ και 40.000 δρχ. στο Παράρτημα Αργοστολίου της ΠΕΑΕΑ.

Οι φίλοι και σύντροφοί του: Σοφιανός Βαλεντής, Γιώργος, Αλέκος και Γεράσιμος Κοζάτσας, Αννα Κουλουμπή, Νικόλαος Λυκούδης, Κώστας Παγουλάτος, Κώστας Ραλλάτος, Γιάννης Στεφανίτσης, Σπύρος Σταματάτος και Αλέκος Τσουρουνάκης.

* * *

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και της ειρήνης ΝΙΚΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ και αντί για λουλούδια στον τάφο του, προσφέρω στο Παράρτημα Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος, 10.000 δρχ.

Γιώργος Φωτιάδης

* * *

Οι αντιστασιακοί Κ. Δ., Γ. Π. και Λ. Κ. προσφέρουν στο ΚΚΕ 50.000 δρχ. για τα 80 χρόνια του.

* * *

Για το χαμό του ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΥ,ο αντιστασιακός Νίκος Μανουσαρίδης πρόσφερε 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη" και 5.000 δρχ. στην ΚΟΒ Αμφιάλης.

* * *.

Ο Γιώργος Σόρκος πρόσφερε 10.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού, στη μνήμη των παρακάτω νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ του κατάγονταν από το χωριό Γραμματικό Καρδίτσας: Αθανάσιου Μανταλόβα,Βαγγέλη, Στέλιου, Γιώργου και Κώστα Ζαχαρόπουλου,Δημήτρη Μάνθου,Στέλιου Σιόλα,Κώστα Γκουζέλου,Σταύρου Στεργιόπουλου,Κώστα Γκαμίτσιου,Βάιου Μπατζή,Κώστα Αχ. Κουτλιά,Κώστα Αθ. Κουτλιά,Νίκου Λουκά,Γεωργίας Γουλόπουλου,Αθανάσιου και Ξυνιάς Ζώτου,Δημήτρη Μητσιώνη,Βασίλη Βησσαρίωνος,Βαγγέλη Β. Τουλιόπουλου,Δημήτρη Πλατανιά,Αχιλλέα Ντούλια,Ηλία Ρούσσου,Βάιας Απ. Γρίβα,Στέργιου Κατσαβρά,Αγησίλαου Παππά,Δημήτρη Τσιώκου,Αθανάσιου και Χρήστου Παπαδόπουλου,Αποστόλη και Χρήστου Σιαφάκα,Βαγγέλη και Ζωής Καραγιάννη,Βασίλη και Νίκου Χ. Ζαχαρόπουλου,Χρήστου και Νίκου Πλότσικα,Γιώργου Πλατογιάννη,Γιάννη και Βαγγέλη Ανυφαντή,Κώστα Ηλ. Ζαχαρόπουλου,Γεωργίας Μανταλόβα,Αθανάσιου Σόρκου από το χωριό Αγραπιδιά Δομοκού, Σεραφείμ Κούτρα από την Αγραπιδιά, Βησσάρη Αν. Σόρκου από το χωριό Σοφιάδα Δομοκού και Ντίνου Σόρκου από το χωριό Βελεσιώτες Δομοκού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ