Σάββατο 14 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υποκρισία

ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ότι υπάρχουν ένα σωρό νομοί της χώρας υπανάπτυκτοι, που χρειάζονται επειγόντως παραγωγικές επενδύσεις, κυρία Βάσω, κι υπάρχουν πολλοί εκτός από τη Φλώρινα. Δε χρειάζονταν όλες αυτές οι φιέστες!

***

Αν και δεν έγιναν για τον παραπάνω λόγο είναι φανερό. Για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από το σκάνδαλο, ποιο σκάνδαλο, τη σκανδαλάρα δηλαδή, έγιναν όλα.

***

Μια φορά είναι μάλλον ξεφτίλα να παρουσιάζονται και η Β. Παπανδρέου και οι διάφοροι Λιάνηδες σε αυτές τις περιοχές σαν σωτήρες που λυτρώνουν τη Φλώρινα από την εγκατάλειψη.

***

Ποιος την είχε άραγε τόσο καιρό στην εγκατάλειψη;

***

ΜΑ ΤΙ ΗΜΙΜΕΤΡΑ είναι αυτά του υπουργείου Οικονομικών με τις ειδικές υπηρεσίες ανεύρεσης οφειλετών φορολογούμενων (εννοείται χαμηλής εισοδηματικής τάξης, οι άλλοι δεν... πιάνονται)!

***

Τέλος πάντως, θα αποκτήσουμε δημοσιονομική ισορροπία ή όχι!

***

Αλλου είδους στελέχη πρέπει να προσλάβουν: Κατά κύριο λόγο να απευθυνθούν στη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού, να τους προμηθεύσει στελέχη με προϋπηρεσία στην παροχή... προστασίας καταστημάτων (κοινώς "νονοί")!

***

Επίσης μπορούν να απευθυνθούν στη διεθνή αγορά για ειδήμονες διεθνούς επιπέδου (π. χ. Σικελική και Ρωσική Μαφία).

***

Ενδείκνυται δε και ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης με προβολές ταινιών ανάλογου περιεχομένου, όπως "Ο Νονός", "Ο Σημαδεμένος", "Ντίλιγκερ" και άλλα.

***

Οσο για τις... δύσκολες περιπτώσεις, τι τον έχουμε και τον πληρώνουμε τον Ελληνικό Στρατό; Μια μοίρα καταδρομέων για την επαρχία, πεζοναυτών για τη νησιωτική Ελλάδα και για την Αττική τα ΟΥΚ.

***

Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία, τότε ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος, δε θα είναι ούτε ο Ριζοσπαστικός Φιλελευθερισμός ούτε ο Νεοφιλελευθερισμός, αλλά... ο γύψος!

***

Μιλάμε για ντοκουμέντο που θα αναρτηθεί σε περίοπτη θέση ο γύψος του προέδρου. Ασε που θα αποτελέσει και κριτήριο προώθησης στελεχών. Υπέγραψες επάνω (μετά την επίσκεψη σου όπου υπέβαλες τις ευχές σου), μπαίνεις στο ψηφοδέλτιο επικρατείας...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ