Τετάρτη 4 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι και φωνές

"Το Μεταμοντέρνο στη Μουσική" είναι ο τίτλος της συναυλίας, που θα δώσει το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής σήμερα, στις 8.30μμ, στην αίθουσα του Ινστιτούτου "Γκαίτε" (Ομήρου 14-16). Υπό τη διεύθυνση του Μάρκου Τσέτσου θα ερμηνεύσει έργα Μπαλτά, Σαμαρά, Θέμελη, Κραμπ, Ριμ και Σνίκτκε.

  • Με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας από τη γέννηση του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα,το ΥΠΠΟ, το Εικαστικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας και το ΘΕΝΑΡ διοργανώνουν συναυλία, σήμερα (5μμ), στο "Παλλάς". Είσοδος ελεύθερη.
  • Βραδιές κελτικής άρπας και φωνής στο "Φούρνο" (Μαυρομιχάλη 168), όπου από σήμερα μέχρι και τις 8 του Μάρτη φιλοξενείται ο Γάλλος συνθέτης και ερμηνευτής Kirjuhel,παρουσιάζοντας την τελευταία του δισκογραφική δουλιά "ΑΝΑ, λόγος των λίθων".
  • Παλιότερα, αλλά και καινούρια τους τραγούδια από το δίσκο "Μαύρη αγάπη" παρουσιάζουν ο Μανώλης Φάμελλος και οι "Ποδηλάτες",στις 6 και 7 του Μάρτη (11μμ), στο "Γούντστοκ" (Β. Αλεξάνδρου 40, Περιστέρι).
  • "Ηχοι της Ανατολής" σήμερα στο "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζ. Πηγής 98), ενώ ακολουθούν αύριο ο Βασίλης Νικολαϊδης και την Παρασκευή τα "Παλαιϊνά Σεφέρια".
  • Οι Γιώργος Παπασταύρου και Γιώργης Χριστοδούλου παρουσιάζουν σήμερα τους "Γιαπωνέζικους κήπους" στην "Πινακοθήκη" (Αγ. Θέκλας 5, Ψυρρή), όπου από αύριο μέχρι και την Κυριακή εμφανίζονται οι "Αιωροπτεριστές".

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org