Πέμπτη 19 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Αντιπροσωπεία της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ,με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Γκατζή,περιοδεύει σήμερα Πέμπτη 19 Φλεβάρη στον ΑΗΣ Αλιβερίου και στην ΑΓΕΤ - ΕΒΙΕΣΚ.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα έχει συναντήσεις με τα Σωματεία Εργαζομένων, τις τοπικές Διευθύνσεις των εργοστασίων και τους εργαζόμενους, στις 8 πμ - 10 πμ στον ΑΗΣ Αλιβερίου και στις 10.30 πμ - 12 μ στην ΑΓΕΤ - ΕΒΙΕΣΚ.

  • Ο Μήτσος Κωστόπουλος,βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ, στο Βοτανικό, σήμερα Πέμπτη, 19 Φλεβάρη στις 9.30 το πρωί.
  • Η ΚΟΒ Αγ. Νικολάου Αχαρνών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - έκθεση για την 80χρονη ζωή και δράση του ΚΚΕ,το Σάββατο 21 Φλεβάρη στις 6 μμ στα γραφεία της Οργάνωσης, Αχαρνών 297 (στάση τρόλεϊ), στα Κάτω Πατήσια. Η έκθεση περιλαμβάνει πλούσιο υλικό, φωτογραφίες, κείμενα, σκίτσα και ποιήματα από την ιστορία του Κόμματος, του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ", των ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ και του ηρωικού Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ομιλία στελέχους του ΚΚΕ, με θέμα: "Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις". Επίσης θα γιορταστεί η 55η επέτειος της ίδρυσης της θρυλικής ΕΠΟΝ (στις 23/2/43), ενώ θα ακολουθήσει συντροφικό γλέντι με τραγούδια του αγώνα, κρασί και μεζέδες.

  • Η ΚΟΒ Κολωνακίου - Λυκαβηττού διοργανώνει εκδήλωση για τα 80χρονα του ΚΚΕ το Σάββατο 21 Φλεβάρη 1988,στις 6 μμ,στα γραφεία της, Σόλωνος 34, στο 2ο όροφο.
  • H NE Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη συναυλία προοδευτικού, πολιτικού τραγουδιού προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ και των 55 χρόνων της ΕΠΟΝ την Κυριακή 22 Φλεβάρη στις 7.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Στη συναυλία θα τραγουδήσουν η Μαρία Δημητριάδη και ο Γιάννης Θωμόπουλος.
  • Η Επιτροπή Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: "80 χρόνια πάλης του ΚΚΕ για την ισοτιμία της γυναίκας", την Τετάρτη 25 Φλεβάρη στις 6.30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει ιστορική καλλιτεχνική αναφορά στους αγώνες του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των γυναικών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ