Σάββατο 7 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Φουσκωμένα νερά στη Χαλκίδα

Το ντέρμπι Χαλκίδας - Χίου τη Δευτέρα ξεχωρίζει στην α' αγωνιστική της Α1, που αρχίζει σήμερα

Με το καλημέρα... φουσκώνουν τα νερά στο 12ο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών, αφού η πρεμιέρα περιλαμβάνει το ντέρμπι μεταξύ των δυο ευχάριστων εκπλήξεων του περσινού πρωταθλήματος.

Στη Χαλκίδα η τοπική ομάδα και η Χίος κοντράρονται τη Δευτέρα (18.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας περιόδου. Σημαντικές αλλαγές στο δυναμικό των ομάδων δεν υπήρξαν κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ποια ομάδα θα είναι πιο έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα θα το ξέρουμε το βράδυ της Δευτέρας.

Στους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζει ο αγώνας της Πάτρας με τη Γλυφάδα, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια εύκολο έργο περιμένει τα φαβορί, που αναμένεται να ξεκινήσουν νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να αποκλείεται η έκπληξη της πρεμιέρας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια: Κέρκυρα - Χανιά (Κέρκυρα 18.00), Εθνικός - Βουλιαγμένη(Πειραιάς 21.00), ΟΦΘ - Πανιώνιος (Ποσειδώνιο 21.30). Ο αγώνας Ηλυσιακού - Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την Τετάρτη, αφού οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται στη Γιουγκοσλαβία για προετοιμασία.

Στην Α2 θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική που περιλαμβάνει τα παιχνίδια: ΠΑΟΚ - Αρης Ν. (12.00), Ηρακλής - Αρης Θ. (13.30), ΚΟΠΙ - Αρίων (18.00), ΟΦΗ - Καστέλλα (18.00), Π. Φαλήρο - Θρίαμβος (18.00), ΕΝΟΑ - Παναθηναϊκός (18.00).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ