Παρασκευή 16 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ

Εκδηλώσεις - συνεστιάσεις και εκδηλώσεις κοπής της πίτας τους διοργανώνουν πολλές ΚΟ του ΚΚΕ, για να τιμήσουν τα 80 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος.

Σήμερα Παρασκευή 16.1.98

  • Η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα Καρβούνη (Ελεούσα). Τιμή πρόσκλησης 3.500 δρχ.
  • Η ΚΟ Αιγίου διοργανώνει συνεστίαση για το γιορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ αύριο Παρασκευή 16 Γενάρη στις 8 μ.μ. στο κέντρο"Θράκα". Θα μιλήσει ο γραμματέας Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου Κώστας Μπάτσικας.
  • Η Αχτίδα ΔΕΚΟ - Τραπεζών της ΚΟΑ διοργανώνει στις 7 μ.μ. στον 1ο όροφο της ΚΟΑ (Βεραντζέρου και Κοτοπούλη 11, Ομόνοια) εκδήλωση για την κοπή πίτας και την απονομή βραβείων της άμιλλας για την Οικονομική Εξόρμηση. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.
  • Η ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού κόβει την πίτα της στα γραφεία της (Ταξιαρχών 111) ώρα 6.30 μ.μ.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Μενιδίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση ώρα 10 μ.μ. στο κέντρο "ΚΟΥΡΟΣ" (19ο χλμ. Λεωφ. Πάρνηθας). Θα χαιρετίσει οΔήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.
  • H KOB Αγ. Τριάδας Νίκαιας του ΚΚΕ προσκαλεί στο κόψιμο της πίτας της που γίνεται ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της (οδός Τερψιθέας 6 Νίκαια).
  • Η ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου του ΚΚΕ κόβει πίτα ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία της (Αγωνιστών Στρατοπέδου 9 και Χρυσοστ. Σμύρνης 18).

Αύριο Σάββατο

  • Η ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης κόβει την πίτα της στις 7.00 μμ στα γραφεία της, Πιπίνου 11.
  • Η ΚΟΒ Αλυσίδας του ΚΚΕ προσκαλεί σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια του ΚΚΕ και το κόψιμο πίτας που διοργανώνει στα γραφεία της (Νεϊγύ 2 και Πατησίων) το απόγευμα στις 7 μ. μ..
  • Οι ΚΟ Λιοσίων διοργανώνουν συνεστίαση, ώρα 8 μ.μ. στο Κέντρο ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ (Φυλής 118).
  • Η ΚΟ Νυρεμβέργης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στην ελληνική Gastsatte "Zum Hippel" Kleinweidenmuhle Nr. 5, ώρα 18 μ.μ. Θα μιλήσει μέλος του Γραφείου της ΝΕ Γερμανίας.

Την επόμενη βδομάδα

  • Οι ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής - Ανάστασης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση στα γραφεία του Κόμματος (Κομνηνού - Ανδριανού) τη Δευτέρα 19.1.98 και ώρα 6.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα κοπεί και πίτα για το νέο χρόνο.
  • Η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ και το ΝΣ Αχαϊας της ΚΝΕ,στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το γιορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα "Οχτωβριανή Επανάσταση και η ίδρυση του ΚΚΕ. Η επικαιρότητα του σοσιαλισμού σήμερα", την Τετάρτη 21 Γενάρη στις 6.30 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει παρουσίαση του χρονικού της Οχτωβριανής Επανάστασης και της ίδρυσης του ΚΚΕ με τη συμμετοχή του ηθοποιούΤίτου Βανδή.
  • Συσκέψεις μελών και φίλων του Κόμματος οργανώνουν για τη συζήτηση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 80 χρόνια του Κόμματος το Σάββατο 24.1.98:- Η ΚΟΒ Αμπελώνα Λαρίσηςώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου με ομιλητή τον γραμματέα της ΝΕ Τάσο Τσιαπλέ.

- Η ΚΟΒ Περδικούσας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στον Ξενώνα του χωριού.

  • Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο "ΚΑΡΥΔΙΑ" στη Δασιά το Σάββατο 24.1.98 ώρα 9 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 334.663 και 42.350.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συνεστίαση αφιερωμένη στα 80χρονα του Κόμματος, την Παρασκευή 6 Φλεβάρη 1998 στο κέντρο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (Παλιά εθν. οδός Λάρισας - Βόλου) στις 9 το βράδυ.

Μεγάλη συναυλία στη Ν. Ιωνία Βόλου

Μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, πραγματοποιεί η ΝΕ Μαγνησίας του Κόμματος με τη διοργάνωση συναυλίας το ερχόμενο Σάββατο 17.1.98 στις 7 το απόγευμα στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι γνωστοί τραγουδιστές Λάκης Χαλκιάς,Μαρία Δημητριάδη και Γιάννης Θωμόπουλος, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του λαού μας.

Εισιτήρια προπωλούνται από τα γραφεία της ΝΕ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 41), τα γραφεία της ΚΟ Ν. Ιωνίας, καθώς και από τις Κομ. Οργανώσεις της πόλης και της Υπαίθρου. Θα διατίθενται εισιτήρια, επίσης, από το χώρο της εκδήλωσης. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 2.000 δραχμές και για μαθητές και φοιτητές 1.000 δραχμές.

Η ΚΟ Ναυτεργατών

Η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών του ΚΚΕ οργανώνει μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος, την Κυριακή 25 Γενάρη, ώρα 10 το πρωί, στον κιν\φο "Χάι Λάιφ", στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ