Παρασκευή 16 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η Αλ. Παπαρήγα

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

Σήμερα, Παρασκευή 16.1.98:

- Στις 8.00 πμ θα επισκεφθεί το εργοστάσιο της ΒΑΛΚΑΝ,όπου θα έχει συναντήσεις με τη Διοίκηση της εταιρίας και το Σωματείο Εργαζομένων, ενώ θα μιλήσει στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

- Στις 10.00 πμ θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ,όπου θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της επιχείρησης, το Σωματείο Εργαζομένων και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

- Στις 12.30 μμ θα επισκεφθεί την ΕΑΣΘ "ΑΓΝΟ",όπου θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση της Ενωσης, την Επιτροπή Αγώνα των Εργαζομένων και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

- Στις 17.00 μμ θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Εργαζομένων στην Τράπεζα Μακεδονίας - Θράκης,που βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

- Στις 18.30 μμ θα επισκεφθεί την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και θα συναντηθεί με τους προέδρους των κοινοτήτων που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

- Στις 22.00 μμ θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Αχτίδας Ανατολικής Υπαίθρου της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ) του ΚΚΕ,που διοργανώνεται προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος.

Αύριο Σάββατο 17.1.98

- Στις 11.00 πμ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα ΣΤΑΪΝ (Βενιζέλου και Καλαποθάκη 2). Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απ' ευθείας από το ραδιόφωνο του "902".

- Στις 12.00 το μεσημέρι στην ίδια αίθουσα (ΣΤΑΪΝ) θα συναντηθεί με καλλιτέχνες και διανοούμενους της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ